Sam Asghari azon férfiak táborát erősíti, akik mindent megtesznek egészségük megőrzése érdekében.
A teljes cikkhez kattints ide!
Észveszejtő teste van Britney Spears szerelmének
2017. augusztus 03. 12:22
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. augusztus 03. 12:28
Hát nekem ez a már nem jön be.Szerintem ez már kicsit túlzás de ő tudja az ő test meg ha Britney-nek bejön akkor jó.
Csak én nem szeretem ezt a túlzott kigyúrást.
Csak én nem szeretem ezt a túlzott kigyúrást.
2017. augusztus 03. 12:59
Nyílván modellként foglolkozik azzal, hogy hogyan néz ki. Szerintem helyes srác és illik hozzá.
2017. augusztus 03. 19:26
Nem igazán értem, miért van hírértéke Britney barátja izomzatánák (és még ugye annak, ami adódik....), de azért sok boldogságot nekik a továbbiakra is.
2017. augusztus 04. 06:07
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
"remek formában van, így nem csoda, hogy a pophercegnőnek is megakadt rajta a szeme", "megtalálták, miért van együtt az énekesnő a tőle több, mint tíz évvel fiatalabb férfival". Tényleg mindenki ennyire felszínes? Nem hiszem, hogy Britney CSAK és kizárólag az izmos teste és az ágybeli képességei miatt van vele. Ha pedig igen, akkor az nagyon szomorú
2017. augusztus 04. 13:35
|
|
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline
|
Szerintem már egy kicsit túlságosan is izmos.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: