Ezt a 20 nőt tartják a 21. század legszebbjeinek
2017. augusztus 02. 19:09
|
|
OneDirection116visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.03. Hozzászólás: 118 Csatolások: 0 Azonosító: 247709 offline
|
És mi van azokkal, akik nem híresek? Köztük id vannak ugyanilyen szép nők, sőt!
2017. augusztus 02. 19:25
|
|
DivergentDark witch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.15. Hozzászólás: 2157 Csatolások: 138 Azonosító: 242716 offline
|
Nagyon szerettem Miatt de smink nélkül tök átlagos...Meg egy csomóval nem értek egyet...de ízlések és pofonok...De szerintem a listán még rajta kéne hogy legyen: Lily Collins,Nina Dobrev, Lucy Hale, Danielle Campbell, Shay Michell...stb
2017. augusztus 02. 19:31
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Bőven lehet még mondani,elég ha csak azt mondom,hogy Antonia,de ő mivel nem amerikai,ezért akármilyen gyönyörű fel sem kerülhet egy ilyen "nagy" listára.
Amúgy egyettértek _ToTo_ hozzászolásával!
Amúgy egyettértek _ToTo_ hozzászolásával!
2017. augusztus 02. 20:23
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
angelina es christina? szerintem ez a ket no egyaltalan nem szep, sot...es vannak koztuk meg tulertekeltek. en nem irom le, kiket hianyolok, mert nalam nincs olyan lista, hogy legszebb vagy leggyonyorubb...
2017. augusztus 02. 20:50
|
|
UnchartedPs gamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 2058 Csatolások: 0 Azonosító: 210588 offline
|
"Ezeket a nőket tartják a 21. század legszebbjeinek" nem jó cím,mivel csak is világhírű nők vannak itt.Ide sorolnám a The Veronicas tagjait,akik nálam az elsők és a legtöbb román énekesnőt,mint ANtonia,Elena Gheorghe,Alexandra Stan,Alina Eremia,ja meg a Fifth Harmony énekesnőit is. stb.
2017. augusztus 02. 21:07
|
|
madeleine. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 1673 Csatolások: 10489 Azonosító: 261034 offline
|
Elég érdekes lista. Néhányra már a cikk címének elolvasása után számítottam (pl. Angelina Jolie, akit -hurrogjatok le nyugodtan- sosem láttam annyira szépnek, mint mondják). Nem mellesleg Kate Moss? Ez ugye csak egy vicc?
Én személy szerint nagyon hiányolom Lauren Cohant. Ha valaki, akkor ő gyönyörű, még smink nélkül is. Számomra ő az abszolút No.1.
De ízlések és pofonok.
Én személy szerint nagyon hiányolom Lauren Cohant. Ha valaki, akkor ő gyönyörű, még smink nélkül is. Számomra ő az abszolút No.1.
De ízlések és pofonok.
2017. augusztus 02. 21:11
|
|
SellyFan92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.08. Hozzászólás: 269 Csatolások: 0 Azonosító: 257855 offline
|
Jennifer Aniston, Mila Kunis és Shakira tényleg nagyon szépek, de még jócskán bővíteném a listát, és ezek a nők közül jónéhányat elvennék
Bővítés: Selena Gomez, Vanessa Hudgens, Zendaya, Lucy Hale, Shailene Woodley, Reese Witherspoon, Phoebe Tonkin, Demi Lovato, Miranda Kerr, stb..
Bővítés: Selena Gomez, Vanessa Hudgens, Zendaya, Lucy Hale, Shailene Woodley, Reese Witherspoon, Phoebe Tonkin, Demi Lovato, Miranda Kerr, stb..
2017. augusztus 02. 21:15
Angelina Jolie, Salma Hayek, Penelopé Cruz és Jennifer Lopez a leggyönyörűbbek, ők jogosan vannak a listán a többiek erősen vitathatóak. Szerintem még helye lenne itt Cindy Crawfordnak, Holland Rodennek, Angela Bassettnek és Raquel Welchnek. Azért szerintem az nagyon sokat elmondd a mai slágerszépségekről, akiket mindenhol ajnároznak, hogy Salma pl. még ennyi idősen is simán maga mögé utasítja őket. Angelina, Salma, Jennifer és Penelopé már benne járnak a korban és még mindig mutatnak, Selena Gomez, Gigi Hadid meg a többi kis slampos kiscsaj, hogy fog kinézni vajon húsz év múlva?
Amúgy akik a természetes szépség miatt pampognak, nem tudom, kit várnak. Kis világos bőrű, világos hajú, világos szemű tucatlányokat, mint Palvin Barbika?
Amúgy akik a természetes szépség miatt pampognak, nem tudom, kit várnak. Kis világos bőrű, világos hajú, világos szemű tucatlányokat, mint Palvin Barbika?
2017. augusztus 02. 21:19
|
|
obriener0223új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.27. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 261541 offline
|
Natalie Portman
2017. augusztus 02. 21:21
|
|
obriener0223új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.27. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 261541 offline
|
Igen..de én hiányolok innen valakit, aki smink nélkül is elbűvölő, Holland Roden❤
2017. augusztus 02. 21:54
én azért még megemlíteném Emilia Clarke-ot is, mivel szerintem az összes itt felsorolt hölgyeménynél szebb még a nem agyon photoshoppolt képeken is. aztán Selena Gomezt és Katherine McNamarát is, aki bár a színészethez kevésbé ért, de ennek ellenére gyönyörű arca van.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: