Az alábbiakban a teljesség igénye nélkül elhoztuk, miképp szabadulnak meg a rájuk felszaladt kilókkal a sztárok.
VIGYÁZAT, a lenti diéták kipróbálása nem ajánlott! Amennyiben fogyni szeretnél, kérd ki orvosod véleményét!
A teljes cikkhez kattints ide!
Így fogynak a sztárok: 9 drasztikus mód, hogyan adják le villámgyorsan a súlyfeleslegüket
2017. augusztus 02. 17:08
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. augusztus 02. 17:31
|
|
Eviiiiiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.24. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 258330 offline
|
Amúgy egy-egy kivételével szerintem a többiek fogyás előtt is jó formába voltak, ez a beteges soványság vágya a film rendezőknek meg egyenesen beteges, viszont az igaz, hogy pl.: Anna, Nataline, Bale... karakteréhez tényleg hozzátartozott a soványság, de Reese és Nicol... a nagy fogyás előtt is jól néztek ki.
2017. augusztus 02. 17:37
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
Szerintem Natalie-nak felesleges volt lefogynia, vagyis ennyit pláne. Nem vékony balettáncosnak nézett ki a filmben, hanem egy gebének. Pár kiló maradhatott volna simán
2017. augusztus 02. 17:37
|
|
mentholkiller queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 5095 Csatolások: 183 Azonosító: 206342 offline
|
Nicole fogyás előtt is brutál vékony volt...Megértem, hogy egy filmszerep kedvéért csinálták a legtöbben, de szerintem ha valaki az egészsége miatt akar fogyni, akkor nem szabad ilyen brutális megoldásokat választani. Nem éhezni kell, hanem egészséges kajákat enni.
2017. augusztus 02. 17:57
|
|
Sinister_sistervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.13. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 260871 offline
|
Natalie nem 35 kg-t adott le, "csak" 9-et. Szerintem már nem lenne köztünk, ha igaz lett volna
Christian Bale viszont tényleg közel 30-at vesztett a súlyából.
2017. augusztus 02. 18:04
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Az 500 kcal / napos diétát már én is kipróbáltam, és 14 kilót fogytam ennek köszönhetően.
2017. augusztus 02. 19:02
|
|
Majidaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.25. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 265643 offline
|
Szerintem ez nagy marhaság így lefogyasztatni őket hiszen Anne is vékony az első képen és hány kg-os embert akartak csinalni belőle? 30kg-ot nevetséges egyedül Christinát értem meg de ő is nagyon jól nézett ki, hogy volt rajta egy kis +
2017. augusztus 02. 19:06
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Néhányan mit meg nem tesznek egy film kedvéért... Christian, Anne, Natalie le a kalappal! Christina is sokat fogyott, látszik a változás. Reese pedig ugyanolyan csinos mint volt
2017. augusztus 02. 20:48
Az a pürésített diéta a legemberibb. Vajon tényleg beválna?
2017. augusztus 02. 21:20
Kezd elegem lenni az agybajból, hogy mindenki csak fogyni akar. Beteges az a tömeghisztéria, amit az emberek, kiváltképp a nők a kalóriaégetés köré emelnek "-.- Aki 50 kiló az 50 kiló, aki meg 90, az kilencven, mindenki szépen fogadja el magát olyannak, amilyen!
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: