Bár csillogónak és tökéletesnek tűnik kedvenceink élete, valójában mégsem az. Sokan a mai napig szenvednek attól, hogy valamelyik szülőjük úgy viselkedett a múltban, ahogy...
A teljes cikkhez kattints ide!
10 híresség, aki ki nem állhatja valamelyik szülőjét
2017. augusztus 02. 12:38
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. augusztus 02. 12:57
|
|
Eviiiiiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.24. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 258330 offline
|
Ez szomorú. Egyikükről sem feltételeztem volna, hogy ilyen gonosz szülei lettek volna, de azért az sokat elmond a társadalomról és az emberiség egészéről, hogy nagyából mindenkinél az apák, voltak a hunyók
2017. augusztus 02. 13:14
Talán Lindsay esete a legdurvább
Nem tudom, az ilyen vadállatoknak minek gyerek vagy akármilyen család...
2017. augusztus 02. 13:54
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Nos, Aniston azért is tartja távol magát édesanyjától, mert már több, mint egy éve nincs az élők sorában.
Igazán tudhatná a szerző, ha már ő írta tavaly az ezzel kapcsolatos cikket.
Ciki.
Igazán tudhatná a szerző, ha már ő írta tavaly az ezzel kapcsolatos cikket.
Ciki.
2017. augusztus 02. 14:02
|
|
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline
|
Úgy látom, a legtöbben az apjukkal vannak rossz viszonyban. Mondjuk nem meglepő, az ismerőseim fele is az apja nélkül nőtt fel, és én sem tartom nagyon a kapcsolatot az apámmal.
Lindsay-t meg tudom érteni, ez olyasmi, amit nem bocsát meg az ember.
Lindsay-t meg tudom érteni, ez olyasmi, amit nem bocsát meg az ember.
2017. augusztus 02. 14:08
Bezzeg mikor hírnevet szerez a gyerek, menne vissza >:(
2017. augusztus 02. 14:23
Vannak itt azért elég durva esetek is...sajnálom őket!
2017. augusztus 02. 14:46
A legtöbb esetben az apa-lánya viszony a szar... én mindig is azon gondolkodtam, hogy miért pot n a legnagyobb f*
szoknak születik mindig valami szeretnivaló lányuk? !
szoknak születik mindig valami szeretnivaló lányuk? !
2017. augusztus 02. 15:00
|
|
Récike2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 802 Csatolások: 8 Azonosító: 176748 offline
|
Ez nagyon durva. Meg is értem őket, és nagyon sajnálom. Szörnyű dolgok ezek azért...
2017. augusztus 02. 15:15
Most azért nem egy feminista szólal meg belőlem, de a legtöbbüknek az apjával gyűlt meg a bajuk, azért ez sokat elmond a férfiakról és még a nőket veszik semmibe...
Mondjuk Jennifer helyébe én már megfojtottam volna azt a nőt.
Mondjuk Jennifer helyébe én már megfojtottam volna azt a nőt.
2017. augusztus 02. 16:13
|
|
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1722 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 offline
|
Nekem is rossz a viszonyom az apámmal. Gyerekként örültem volna, ha inkább lelép, csak ne keserítse tovább az életünket. Aztán valamennyire jobb lett a helyzet, de sosem alakult ki közöttünk normális apa-lánya kapcsolat. Sosem osztom meg vele a bizalmas dolgaimat, alig tud rólam valamit. Sajnos sokan szenvednek ettől, és a későbbi kapcsolataikat is nagyban befolyásolhatja. Egy embernek akár az egész életét megkeseríthetik a gyerekkori sérelmek.
2017. augusztus 02. 16:20
Szegény Lin és Macaulay, ilyen apával nem is csodálom, hogy problémásak voltak...
2017. augusztus 02. 18:10
|
|
csokiscsuszavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.22. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 259158 offline
|
Sajnálom a Jackson családot
2017. augusztus 02. 23:06
|
homervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 134354 offline
|
Még több rossz anyárol lehetne sztárt és cikket gyűjteni. Jó lenne ha nem megint a férfiakra vernék el a port. Különösen a feminim hozzászolokra gondolok. Nekem is borzalmas anyám volt, mondjuk én nem szoktam róla panaszkodni
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: