Megvan, ki váltja Rita Orát a Szigeten – érkezik Iggy Azalea
2017. augusztus 02. 07:24
|
|
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline
|
Azért 2 héttel előtte szólni nem akkora bunkóság mintha egy nappal előtte szólt volna. Egy ekkora rendezvénynek biztos hogy előre bekészített megoldásai vannak erre.
2017. augusztus 02. 08:50
Szerintem ez hatalmas bunkóság volt Ritától. Örülök hogy Iggy eljön. Tetszik a kérdőjel. Sajnálom a rajongóit, már hogyha megbocsájtják neki.
2017. augusztus 02. 08:51
|
damonwinchesterúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.25. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 265649 offline
|
A menedzsere adott ki egy közleményt én tegnap olvastam egy oldalon. Csak annyi volt benne hogy Ritának egy fontos díj átadón kell megjelennie ezért halasztja el.
2017. augusztus 02. 14:16
A kérdőjel illik oda, elég pofátlanság az utolsó pillanatban és indokatlanul lemondani. Legalább megoldották, hogy valaki megbízható jöjjön a helyére
2017. augusztus 02. 14:58
Szerintem sokkal jobb döntés,mint Rita.Reméljük lesz egy csöpp esze és nem mondjaa le.
2017. augusztus 02. 16:24
|
|
oncer_cspanka3új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.23. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 253399 offline
|
én ugyan nem mozgok tulságosan ebben a kategóriában de tény a tény a pop világban Iggy sokkal tehetségesebb női rapper mint pl Nicki pics@ száj Minaj és Rita azért már rég lejárt
2017. augusztus 02. 18:09
Iggyt nagyon bírom, bár nem megyek a Szigetre, örülök hogy ő jön, és nem Rita.
2017. augusztus 04. 01:30
|
|
x maite xstrickt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 2000 Csatolások: 2561 Azonosító: 141371 offline
|
Egyik sem egy nagy szám, de ha ingyen adnák, egy Iggy koncentre szívesebben elmennék, mint Ritára. Fizetni egy forintot nem fizetnék értük, már elnézést. Persze, a Sziget a hangulat miatt "megéri" meg minden... (De az okosabbak itt is úgy csinálják, hogy melót vállalnak ott, akár fizetett, akár önkéntes, és full ingyen ott lehet maradni este.)
Ritától nem volt szép, hogy előtte ennyivel mondja le, lehet, hogy valaki miatta vett jegyet arra a napra... Ez egy fellépés, de ha sokszor eljátssza ezt, nem lesz tartós karrierje, mivel nem egy túl kiemelkedő énekesnő.
Ritától nem volt szép, hogy előtte ennyivel mondja le, lehet, hogy valaki miatta vett jegyet arra a napra... Ez egy fellépés, de ha sokszor eljátssza ezt, nem lesz tartós karrierje, mivel nem egy túl kiemelkedő énekesnő.
2017. augusztus 04. 03:12
|
caesarvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 17.08.04. Hozzászólás: 383 Csatolások: 0 Azonosító: 265852 offline
|
Rita Ora még hagyján, az ő neve legalább ismerős, bár slágert még egyet sem hallottam tőle, de mi az a Clean Bandit? ismeri ezeket bárki is? fognak hiányozni valakinek?
2017. augusztus 05. 01:39
Ez egy nagyon gusztustalan húzás volt Ritától. Egyik az hogy csalódást okozott és cserbenhagyta azokat akik miatta vettek jegyet. A másik hogy a szervezőket is elég kellemetlen szituációba hozta, szerencse hogy Iggy eltud jönni. Remélem ezek után nem tervez Magyarországon fellépn. Nagyott csalódtam benne. Állítólag nem a nyaralás miatt mondta le, hanem TCA díjátadó miatt, de ez már mellékes.
2017. augusztus 10. 15:07
|
telekaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.01. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 250263 offline
|
Rita menjen csak gálázni, meg kurvulni Hamiltonnal a faszontudjamilyen szigetekre... Iggy-t nagyon-nagyon szeretem, egy igazi kemény csaj aki nem fél kinyitni a száját és részemről sokkal jobban örülök, hogy őt nézhetem meg:)
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: