Legújabb kisfilmje kedvéért váltott szőkéről vörösre a kolumbiai származású énekesnő.
A teljes cikkhez kattints ide!
Vörös hajjal is elragadó Shakira
2017. augusztus 01. 12:21
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. augusztus 01. 14:41
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
Jól áll neki, de meg sem közelíti a szőkét, mert az a telitalálat. Mondjuk neki kb bármilyen hajszín jól áll, gyönyörű nő
2017. augusztus 01. 16:11
|
|
MontereyGirl13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.28. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 255951 offline
|
Igazából nekem egy kicsit már unalmas szőke hajjal, persze Ő így is, úgy is gyönyörű, de sokkal egyedibb volt mind a régi vöröses/bordó hajszínnel, mind a jól begöndörített szőkésbarnával.
2017. augusztus 01. 17:19
Nekem ez az árnyalat még inkább a vörösesbarna kategória, de nem rossz. A cím alapján arra számítottam, hogy olyan szín lesz, ami közelebb áll a piroshoz, így kis csalódást ért... az még jobb lenne neki szerintem.
2017. augusztus 01. 17:35
|
|
Cara Delevingne2017visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 265596 offline
|
Jól áll, de szőkén az igazi Shakira.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: