A Teen Wolf 31 éves sztárja bár tisztában van azzal, hogy a rajongók és a média mennyire kíváncsiak az ismert emberek magánéletére, de ami őt illeti, igyekszik azt a zárt ajtók között tartani.
A teljes cikkhez kattints ide!
Arden Cho ezért óvja a nyilvánosságtól magánéletét
2017. augusztus 01. 11:23
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. augusztus 01. 11:30
Egyszerűen imádom ezt a lányt, az egész Teen Wolf castból őt szeretem és szerettem is mindig a legjobban. Teljesen logikus, hogy nem akarja kiteregetni, igaza van, tényleg nem csak a saját ügye, hanem a párjáé is.
2017. augusztus 01. 11:37
Tehát akkor a szerelmi életén kívül mindent megoszt.
2017. augusztus 01. 12:19
Imádom őt, én is szintén őt imádtam a legjobban, ő volt a legértelmesebb, legszimpatikusabb, legimádnivalóbb színész/karakter az egész sorozatban. A többi mehet szépen a levesbe.
Mindenesetre nagyon örülök, hogy nem teregeti ki ország-világ előtt a magánéletét, nagyon becsülöm érte.
Mindenesetre nagyon örülök, hogy nem teregeti ki ország-világ előtt a magánéletét, nagyon becsülöm érte.
2017. augusztus 01. 14:22
Ebből is látszik, hogy igaz, amit az adatlapján írtak: egy intelligens, tanult nő. Gondol a rajongókra is, ezért nem zárkózik be teljesen, de a párkapcsolatait meghagyja magának és a párjának, nem pedig azzal marad köztudatban, hogy "annyira szerelmesek vagyunk, annyira imádom őt meg őt". Selena Gomez meg Taylor Swift igazán példát vehetnének róla... -.-
2017. augusztus 27. 14:41
végre egy rendes ember. Tisztelem, hogy ő is ezen sztárok közé tartozik, aki nem éli a magánéletét a nyilvánosság előtt, és nem ezért ismert!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: