A Dancing With The Stars egykori versenyzője bevallotta, hogy teherként éli meg hatalmas melleit.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szabadulna óriási melleitől Amber Rose
2017. augusztus 01. 07:05
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. augusztus 01. 07:14
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Csak szerintem lenne ez a nő sokkalta dögösebb khmm mondjuk hajjal a fején? XD amúgy én azt hittem hogy azért ilyen nagyok a mellei eleve mert megcsináltatta...
2017. augusztus 01. 09:08
|
|
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline
|
Elég lógó mellei vannak, szval én elhiszem h valódiak
hallottam már ilyenről, el tudom képzelni milyen rossz lehet... nekem alig van mellem, mégse tudok hason feküdni, pedig az a kedvenc alvópózom. Képzeljétek el, akkor neki hogy fájhat a háta azoktól a nagy mellektől. Lehet, hogy így szép ahogy van, de ha ő nem érzi jól magát, akkor csináltassa meg.
Amúgy szerintem is jobban néz ki ha van haja, de hát az ő ízlése
Amúgy szerintem is jobban néz ki ha van haja, de hát az ő ízlése
2017. augusztus 01. 09:51
|
|
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline
|
Bármilyen hihetetlen is, nekem van olyan ismerősöm, akinek természetesen ekkorák a mellei, és csak a baja van velük. Azt hiszem, én is alávetném magam egy ilyen műtétnek a helyében, hiszen biztosan nagy fájdalmat okozhat.
2017. augusztus 01. 09:58
Nem lógnak a mellei, ha nem nagyok.
Amik nem fognak úgy áll, mint egy kis mellűnek, mivel nem oldalt szélesedik, hanem mindenhol így a bőrt is húzza. Teljesen megértem a problémáját és én úgy tudom, hogy a hegek kezelhetők, de nem tűnnek el.
2017. augusztus 01. 10:44
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
ezert rakja ki oket, ertem, logikus. aterezni mondjuk nem tudom de a hatnak valoban nem tesz jot, az fix, nem az outfitje a legnagyobb problema.
ugy hivjak a baratjat, hogy Savage? :,D
ugy hivjak a baratjat, hogy Savage? :,D
2017. augusztus 01. 17:47
|
|
Cara Delevingne2017visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 265596 offline
|
Nelli00 Egyet értek!
2017. augusztus 02. 14:55
|
|
ImCaptainIronManvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.19. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 246794 offline
|
"...mások ezzel szemben abbéli véleményüknek adtak hangot, hogy így fest jól, ahogy van" Na, ezek aztán megfogták a lényeget... Neki sem a kinézetével, hanem a súlyával van a probléma, de mindegy
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: