Pityang
Jajj de nagyon adom!! Szívemből szóltál!!
Marcus & Martinus: Ezért a duóért őrülnek meg most a magyar tinik
2017. július 31. 19:21
|
|
stellaxoxovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.22. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 258257 offline
|
2017. július 31. 19:21
Kimyeochan szerintem bem csak minden 2. hiszi azt.
Még soha nem hallottam róluk és bestdamnfan én is valahogy úgy érzek.
Ezért rajonganak a (magyar) tinik?! Teljesen gyerek hangjuk van.
Nem értem mit esznek rajtuk ennyien..
Még soha nem hallottam róluk és bestdamnfan én is valahogy úgy érzek.
Ezért rajonganak a (magyar) tinik?! Teljesen gyerek hangjuk van.
Nem értem mit esznek rajtuk ennyien..
2017. július 31. 19:32
|
|
mentholkiller queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 5095 Csatolások: 183 Azonosító: 206342 offline
|
Napra pontosan 4 évvel fiatalabbak nálam
Nekem nem jönnek be ezek a mai tini zenék, az összes ugyanolyan, semmi eredetiség vagy újdonság nincs bennük. Nem értem, miért nehéz manapság rendes zenét csinálni, de hát ízlések és pofonok...
2017. július 31. 20:37
|
|
ginredmaynevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.13. Hozzászólás: 262 Csatolások: 0 Azonosító: 241404 offline
|
Kinek mi
2017. július 31. 20:42
Én NAGYON nem akarok senkit sem megbántani, de ... ez miii? Ők még gyerekek, és nem az a dolguk, hogy kiadjanak több "dalt" , meg menőzzenek. Menjenek, tanuljanak, játszanak, vagy bármi, de ne csinálják ezt, mert szörnyen veszélyessé válhat a helyzet, ugyanis, hangsúlyozom, gyerekekről beszélgetünk, és nem felnőttekről. Nem tudom, hogy ki/kik szerint normális az, hogy gyerekként ennyi mindent "elértek" , oké, gratulálok, valakiknek tehetségesek, valakiknek nem ... én az előbbihez tartozom. De akkor sem ez a dolguk. Meg ahogy nézem őket, csak az jut eszembe, hogy egy koppintás az egész, lesznek itt olyanok, akik egyet fognak velem érteni, és lesznek olyanok is, akik nem. De ezek a dalok .. úgymond "dalok" , nem nevezhetőek IGAZI zenének, mind-mind tucat szám, "tucat előadók" , de ez nemcsak erre a két kisfiúra vonatkozik, hanem számos más dalra, előadóra. Annyira imádom mikor a tizenéves kisfiúk megakarják mutatni, hogyan "csajoznak" a velük egykorú kislányokkal, de ahogy látom, ez a mai világban nagyon normális. Csak tudnám miért rosszabbodik a helyzet ennyire, és mitől lenne ez az egész élet menő. Inkább azon gondolkozzanak, hogy hogyan válthatnának stílust, hogyan szedjenek fel pár kilót, mert ez a páva stílus nem fekszik sok embernek ... szerintem. Komolyan, ez a két fiú hasonlít a Musical.ly alkalmazást használó gyerekekre/pávákra ... hmm, vajon miért?! És most bocsássatok meg ... megyek hányni.
2017. július 31. 20:56
|
|
BeckyGforevör |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.25. Hozzászólás: 501 Csatolások: 0 Azonosító: 258339 offline
|
Bruno Mars a kedvence?? Akkor ő jó ember!
2017. július 31. 21:33
|
|
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline
|
2002 február 21? Másfél évvel vagyok náluk öregebb csak, de legalább látom, hogy erosen gáz, ami körülöttük zajlik
2017. július 31. 21:36
|
|
ArianaGrandeforeverPotterhead (͡° ͜ʖ ͡°) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 987 Csatolások: 42 Azonosító: 246896 offline
|
nem őrülök meg értük. és amúgy. ŐK MÉG GYEREKEK
2017. július 31. 21:37
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Talán musical.ly-n láttam őket? Már nem is tudom, de akkor sem voltak szimpatikusak, és most sem azok. ^^ Talán azért csak magyarok streamelnek, mert máshol nincs is ilyesmire igény. >_>
2017. július 31. 23:04
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
JB fan?? Akkor ez már halott ügy nálam..
2017. július 31. 23:05
|
|
MissMikaelsonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.09. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 264801 offline
|
Mindenki nézze a jó oldalát, Justin Bieber utánpótlás. Egyébként elnézve a képeiket meg a videóikat tipikusan olyanok, akik nagymenőnek hiszik magukat, pedig a dalaik ellenére is csak 2 kölyök, akik próbálnak menőzni, aztán 10 év múlva kiégnek, rájönnek, hogy semmi gyerekkoruk nem volt és elkezdenek inni, esetleg drogozni is.
2017. július 31. 23:21
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
Ohó, emberek.
Én mindig elgondolkodom, hogy "oké, én most vagyok 14 éves, van már kialakíva egy jövőkép, emivel foglalkozni szeretnék" ez jár a fejemben. Na de ezeknhek mi is a jövőképk? Híresnek maradni? Hát arany cuksibogyóim, erre nem sok esélít látok. Ugyanugy ahogy Jacob Sartoriousnál sem, és azoknál a '2017-es"tehetségeknél"' akik azt hiszik, hogy ők most berobbantak a nagyvilágba, mert kornyikáltak valamit. Ezekért meg kell ám dologzni. Küzdeni kell érte. De ezek még ezt nem fogják fel, írnak valami kisz szar valamit, amire a sok kis kislány vevő, ugyanis attól ők is jónak érzik magukat, hogy ők Marcust meg artinust hallgatnak! Elmenni a koncertjükre, teljes pénzkidobás. Értem én, hogy a szülők, csak jót akarnak a gyerekeiknek, boldognak akarják látni, de akkor inkább egy normális koncertje vigék el őket, ne egy ilyenre ahol a kisgyereeknek lány hangjuk van, mert még csak most kezdenek el mutálódni. Mindig mondom, hogy idáig fajult 2017, akkor mi lesz ezután? Az a baj, hogy ez egyre csak lejjebb megy, és ez nagyon-nagyon elszomorító.
Remélem ezek a mai felkapott kis'kedvenceknek' hamar megjön az eszük, és továbbálnak, mert úgy mennek majd a süllyesztőbe. Őket csak egy két évig hangoztatják majd ennyire, meg csak egy-két évig lesznek nagy berobbant sztárok. Ezután ők is mehetnek a levesbe, hogy fejlődhessenek.
Én mindig elgondolkodom, hogy "oké, én most vagyok 14 éves, van már kialakíva egy jövőkép, emivel foglalkozni szeretnék" ez jár a fejemben. Na de ezeknhek mi is a jövőképk? Híresnek maradni? Hát arany cuksibogyóim, erre nem sok esélít látok. Ugyanugy ahogy Jacob Sartoriousnál sem, és azoknál a '2017-es"tehetségeknél"' akik azt hiszik, hogy ők most berobbantak a nagyvilágba, mert kornyikáltak valamit. Ezekért meg kell ám dologzni. Küzdeni kell érte. De ezek még ezt nem fogják fel, írnak valami kisz szar valamit, amire a sok kis kislány vevő, ugyanis attól ők is jónak érzik magukat, hogy ők Marcust meg artinust hallgatnak! Elmenni a koncertjükre, teljes pénzkidobás. Értem én, hogy a szülők, csak jót akarnak a gyerekeiknek, boldognak akarják látni, de akkor inkább egy normális koncertje vigék el őket, ne egy ilyenre ahol a kisgyereeknek lány hangjuk van, mert még csak most kezdenek el mutálódni. Mindig mondom, hogy idáig fajult 2017, akkor mi lesz ezután? Az a baj, hogy ez egyre csak lejjebb megy, és ez nagyon-nagyon elszomorító.
Remélem ezek a mai felkapott kis'kedvenceknek' hamar megjön az eszük, és továbbálnak, mert úgy mennek majd a süllyesztőbe. Őket csak egy két évig hangoztatják majd ennyire, meg csak egy-két évig lesznek nagy berobbant sztárok. Ezután ők is mehetnek a levesbe, hogy fejlődhessenek.
2017. július 31. 23:40
|
|
Nagisavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.23. Hozzászólás: 249 Csatolások: 10 Azonosító: 255003 offline
|
Atyaúristen, kik ezek a 10 évesnek kinéző fiúk 5 éves gyermek hanggal... még csúnyácskák is tinibálványokhoz képest.
De mit értek én hozzá mi a divat 21 évesen. XD
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: