Öt év után ismét hallat magáról a JJ Project! Július utolsó napján jelentette meg első minialbumát a duó, teljesen új oldalát megmutatva.
A teljes cikkhez kattints ide!
Öt év után tért vissza a JJ Project
2017. július 31. 16:12
|
|
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline
|
Alig vártam, hogy kijöjjön a klip, nekem jobban tetszik ez a stílus, mint amit a Bouce-ban képviseltek.
2017. július 31. 18:07
|
|
Toffifyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.27. Hozzászólás: 416 Csatolások: 0 Azonosító: 254314 offline
|
Atya ég!
Jó volt élni, de most inkább megyek meghalni....
Mi az a levegő?
Mi az az élet?
Annyira vártam már, hogy visszajöjjenek, és nagyon nagy csalódás volt számomra ez a comeback. De tudjátok, az az extra kellemes csalódás. Nagyszerű lett a dal, a klip, az album és az egész koncepció. Nekem is jobban elnyerte a tetszésemet ez a stílus, de azért a Bounce is király volt. (Ők kindenhogyan azok...khm...khm...)
Szóval teljesen meg vagyok elégedve a srácaimmal, büszke vagyok rájuk, ha nem gond most az albumot fogom hallgatni a következő GOT7 albumig.
( Egyébként eléggé elszomorít, hogy a két solo dal csak "fizikai formátumon szerepel"
)
Jó volt élni, de most inkább megyek meghalni....
Mi az a levegő?
Mi az az élet?
Annyira vártam már, hogy visszajöjjenek, és nagyon nagy csalódás volt számomra ez a comeback. De tudjátok, az az extra kellemes csalódás. Nagyszerű lett a dal, a klip, az album és az egész koncepció. Nekem is jobban elnyerte a tetszésemet ez a stílus, de azért a Bounce is király volt. (Ők kindenhogyan azok...khm...khm...)
Szóval teljesen meg vagyok elégedve a srácaimmal, büszke vagyok rájuk, ha nem gond most az albumot fogom hallgatni a következő GOT7 albumig.
( Egyébként eléggé elszomorít, hogy a két solo dal csak "fizikai formátumon szerepel"
2017. július 31. 18:37
|
|
xx_kyla_xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 110 Csatolások: 1 Azonosító: 265070 offline
|
Végre JJP, alig vártam már, teljesen izgatott voltam mióta bejelentették. Nagyon jó lett, a bounce-nál sokkal jobb, de azért az se volt semmi. <3
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: