Fél éve tart a két énekes viszonya, és úgy érzik, napról napra jobban szeretik egymást.
A teljes cikkhez kattints ide!
Selena Gomez The Weeknd álmai asszonya
2017. július 31. 14:38
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. július 31. 14:46
|
|
Cara Delevingne2017visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 265596 offline
|
Hát, Selenában csalódtam, hogy ezzel összejött! Elveszett a jó ízlése rendesen. De kezdek félni, hogy a végén összeházasodnak.
2017. július 31. 14:59
Örülök nekik őszintén,nagyon szeretem Selenat de az a baj,hogy nagyon sajnálom Justint is,mert neki is ő volt álmai asszonya szerintem.
2017. július 31. 15:13
|
|
s.zsofiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.14. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 251606 offline
|
Az elején nem akartam elhinni hogy együtt vannak, hiszen különböznek egymástól, de mostmár örülök ennek, és az elmondottak alapján boldogok. Bár csak akkor fogom ezt az egészet teljesen elhinni, ha vagy Abel vagy Sel megerősíti.
Egyébként nagyon-nagyon örülök annak, hogy Selena végre boldog, azok után amiken áment.
#Abelena
Egyébként nagyon-nagyon örülök annak, hogy Selena végre boldog, azok után amiken áment.
2017. július 31. 15:26
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Sosem gondoltam volna, hogy ők valaha is együtt lesznek. De ha boldogok, akkor miért is ne? Csak Selena nehogy megint koppanjon.
2017. július 31. 16:13
|
|
EnGretavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.06. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 264744 offline
|
Ilyen fejjel örülhet is Selenának és egyébként vicces hogy csodának számít hogy 6 hónap után még odavannak egymásért,majd 2 év múlva nyilatkozzanak ilyet róluk
2017. július 31. 16:49
|
|
SellyFan92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.08. Hozzászólás: 269 Csatolások: 0 Azonosító: 257855 offline
|
Olyan jó Selenát boldognak látni *-*
Viszont Princess2017 nem hiszem hogy Justin annyira az asszonyának akarta volna Selt, mert akkor nem csalta volna meg. Többször.
Viszont Princess2017 nem hiszem hogy Justin annyira az asszonyának akarta volna Selt, mert akkor nem csalta volna meg. Többször.
2017. július 31. 17:01
a Bieber gyerek után Abel remek választás, aranyosak együtt^^
2017. július 31. 17:06
Abelnek, meg Justinnak egyforma nyávogós, nyálas hangjuk van. Számomra mindketten visszataszítók. A dalaikat se hallgatom, mert én zenéket hallgatok. Amúgy megkérdőjelezném Selena természetes szépségét. A száj, orr és seggpalsztika semmi?
2017. július 31. 17:28
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
s.zsofia: "Bár csak akkor fogom ezt az egészet teljesen elhinni, ha vagy Abel vagy Sel megerősíti." - mindenhol együtt jelennek meg, Instagramon közös, nyáladzós fotókat posztolnak, mi kell neked? Névre szóló postai levél tőlük? xD
Amúgy nekem ez a vakond még mindig a legalja, ezerszer is Justin inkább, neki legalább vannak hallgatható dalai
Amúgy nekem ez a vakond még mindig a legalja, ezerszer is Justin inkább, neki legalább vannak hallgatható dalai
2017. július 31. 17:33
|
|
Picy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.13. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 0 Azonosító: 261338 offline
|
katherine0813 mi a ... kevered bele dzsásztinkát? szerintem meg itt nem az számít kinek hallgathatóbb a zenéje hanem ki hogy áll a szerelemhez. dzsásztin mindig is gyerekként viselkedett a szerelemben, Selena pedig elvárta azt amit most Abeltől. Abellel látszik is hogy boldogabb, és itt fél év után sem volt se veled se nélküled kapcsolat.
2017. július 31. 18:05
|
|
s.zsofiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.14. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 251606 offline
|
katherine0813: mindenhol együtt jelennek meg, Instagramon közös, nyáladzós fotókat posztolnak, mi kell neked? Névre szóló postai levél tőlük? xD
az irományodhoz inkább annyit írnék, hogy ha mind a kettőt utálod, akkor miért írsz ide? Másodszor, szerintem Abel sokkal jobb, mint a te kis dzsásztinod, mert Abel legalább nem csalta fűvel-fával Selenát, és nem ült börtönben.
harmadszor pedig legalább Abel-nek értékelhető dalai vannak, nem úgy mint annak a majomnak
:thumbsut:
az irományodhoz inkább annyit írnék, hogy ha mind a kettőt utálod, akkor miért írsz ide? Másodszor, szerintem Abel sokkal jobb, mint a te kis dzsásztinod, mert Abel legalább nem csalta fűvel-fával Selenát, és nem ült börtönben.
harmadszor pedig legalább Abel-nek értékelhető dalai vannak, nem úgy mint annak a majomnak
2017. július 31. 18:30
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
s.zsofia: számomra vakond úrnak nincsenek értékelhető dalai, és akkor? Mellesleg egy szóval nem mondtam, hogy Selenát utálnám, mitöbb egyik kedvenc énekesnőm...
Picy: csak felhoztam, mert víkend mellett Justin volt az egyetlen említésre méltó párkapcsolata Selnek. A Zayn-Gigi cikkek alatt meg Perrie-t hozzák fel állandóan, oda is mindenkinek beszólsz, minek keverik bele őt?
Picy: csak felhoztam, mert víkend mellett Justin volt az egyetlen említésre méltó párkapcsolata Selnek. A Zayn-Gigi cikkek alatt meg Perrie-t hozzák fel állandóan, oda is mindenkinek beszólsz, minek keverik bele őt?
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: