Először is szemét húzás volt a rajongókkal szemben hiszen ő nélkülük sem az a Clean Bandit vagy mi meg Rita sem lenne ott ahol.
Másodszor nem ilyen előadókat kellene elhívni, hanem olyanokat akik fel is lépnek nem pedig az utolsó pillanatban lemondja a koncertet.
Mégsem jön a Szigetre Rita Ora
2017. július 31. 12:22
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Kár egy ilyen alaknak könyörögni, de azért gondolhatott volna a rajongóira, akik azért fizetnek, hogy végre láthassák őt. v_v
2017. július 31. 12:24
|
|
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline
|
Szerintem az egyik legpofátlanabb dolog, ha elvállalja, aztán lemondja. Persze, vannak kivételek, amikor az ember megérti, hogy igen, most lemondta, de megértem miért. De az indoktalanság a legrosszabb.
Annak idején (kb két éve) dolgoztam egy fesztiválon és az énekesnő az utolsó pillanatban mondta le, néhány órával a koncert előtt. Betegségre fogta, hogy nem tud eljönni, hogy mozdulni sem bír és még meg is sajnáltam, hogy szerencsétlen, másnap meg posztolta a bikinis/strandos képeket.
Ha nem akar fellépni, ne vállalja el. Ha elvállalta, jöjjön el. Ha nem tud mert valami fontosabb közbe jön, akkor időben szóljon. Ennyi.
Annak idején (kb két éve) dolgoztam egy fesztiválon és az énekesnő az utolsó pillanatban mondta le, néhány órával a koncert előtt. Betegségre fogta, hogy nem tud eljönni, hogy mozdulni sem bír és még meg is sajnáltam, hogy szerencsétlen, másnap meg posztolta a bikinis/strandos képeket.
Ha nem akar fellépni, ne vállalja el. Ha elvállalta, jöjjön el. Ha nem tud mert valami fontosabb közbe jön, akkor időben szóljon. Ennyi.
2017. július 31. 12:36
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Hát ez van. Ha nem kötelessége es úgy gondolja hogy nem akar fellépni a Szigeten, akkor mit lehet csinálni? Semmit.
2017. július 31. 12:39
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Mondjuk, azért igazán belegondolhatna Ritácska, hogy kiknek a pénze miatt süttetheti a hasacskáját Jamaicán...
2017. július 31. 12:58
|
|
Eviiiiiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.24. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 258330 offline
|
Ez szomorú, biztos sokan csak miatta vettek jegyet, és persze próbálom megérteni az Rita szemszögéböl is a dolgot, de akkor máskor már az elején vagy legalább ne a rendezvény előtt mondja, hogy még sem akarja, hanem hamarabb sokal hamarabb,
A szervezőknek meg szurkolok, hogy valaki jóval tudják pótólni a helyüket
A szervezőknek meg szurkolok, hogy valaki jóval tudják pótólni a helyüket
2017. július 31. 13:42
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Én bízom benne, hogy az elmúlt 25 év alatt kialakult már a Szigetnek egy olyan szervezőcsapata, akik felkészültek ezen eshetőségekre is, és nemcsak hogy gondoskodnak a pótlásról, de a leszerződött fellépőkkel a kontraktusban arról is megállapodtak, milyen kártérítést fizetnek akkor, ha lemondják a fellépést.
Meglep amúgy, hogy ez a nő a legjobban várt fellépő... Lesznek nála ezerszer különb nevek is, arról nem beszélve, hogy egy-két éve a Soundon is fellépett már.
Meglep amúgy, hogy ez a nő a legjobban várt fellépő... Lesznek nála ezerszer különb nevek is, arról nem beszélve, hogy egy-két éve a Soundon is fellépett már.
2017. július 31. 13:48
|
|
Récike2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 802 Csatolások: 8 Azonosító: 176748 offline
|
Bírtam ezt a lányt,de ez szerintem hatalmas szemétség. Most az a helyzet,hogy sütteti a hasát Jamaicán,de nem képes ide eljönni, pedig sokan tuti,hogy csak miatta vették meg a drága jegyeket. Nem szeretem az ilyet,picit csalódtam. Ha pedig olyan halaszthatatlan elintéznivalója van, akkor Jamaicából menjen haza,intézze el,és legfőképp megindokolhatná.
2017. július 31. 14:10
Eddig semmi bajom nem volt ezzel a lánnyal, sőt, néhány dalát kifejezetten szerettem, de ez tényleg hatalmas pofátlanság. Legalább valami magyarázatot írt volna..
2017. július 31. 14:22
|
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 904 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline
|
Pink, ha jól tudom, egy többszörös Grammy díjas VILÁGSZTÁR, aki nem mellesleg két kicsi édesanyja. Ő itt lesz!!! Ez a nőcske meg csak Európában ismert, amerikában szinte azt se tudják ki ez. Normálisan felépített karriere sincs, csak a magamutogatás megy, de nagyon. Hát pofám leszakad, hogy egy ilyen meg mit meg nem enged magának.
2017. július 31. 15:00
|
|
Kingaisavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.14. Hozzászólás: 313 Csatolások: 0 Azonosító: 222658 offline
|
Nyaraljon csak nyugodtan,de azért azt ne felejtse el,hogy ha nem lennének rajongói,akkor nem is lenne itt,ahol most tart! Nagyon szemét,de a Clean Bandit is! Eltudom képzelni hogy ez a Rita milyen lelkes lett volna a koncerten,ha még annyira se méltatja a magyar rajongókat és a szervezőket hogy megjelenjen itt! Chhh....
2017. július 31. 15:01
Nem ismerem annyira de ez azért elég egy pocsék viselkedés.....
2017. július 31. 15:57
|
|
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1722 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 offline
|
Pofátlan egy nő. A rajongóival szúr ki, meg se indokolja, aztán meg mutogatja a nyaralós képeit. Ráadásképp szerintem nem is akkora sztár, például Pinkhez képest egy senki a zene világban.
2017. július 31. 16:23
|
Pixuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.26. Hozzászólás: 239 Csatolások: 0 Azonosító: 261070 offline
|
Én a Clean Banditet vártam nagyon, mondjuk tőlük nem meglepő, hogy pofátlanul lemondják, tavaly is csináltak ilyeneket. De nem csodálkozom, nyilván logikus hogy egy már majdnem kelet-európai leszállóágban lévő fesztivál helyett a jobban fizető fellépéseket választják, vagy dolgoznak a sikeresnek ígérkező következő albumukon. Ilyen az ipar. De akkor is szemét dolog két héttel előtte visszamondani egy koncertet, ami már vagy fél éve le volt szervezve.
2017. július 31. 16:43
|
|
oncer_cspanka3új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.23. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 253399 offline
|
remélem a sziget nalá jobbat hoz! bár a legjobb már ott van a fellépők között. TPR forever.
2017. július 31. 17:01
De káááár! :'D Egy ribanccal kevesebb lesz. ;D :'D
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: