61 évesen is bombanő! Így néz ki bikiniben Kris Jenner
2017. július 30. 18:39
|
|
Cara Delevingne2017visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 265596 offline
|
Ki a sz@r hiszi el, hogy tényleg így néz ki?!
Nevetséges ez a nő.
2017. július 30. 19:16
|
|
Rosiervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 265083 offline
|
Szerintem akár egy előnyös ruhában is mutogathatná az alakját, ha már túl van a hatvanon és unokái vannak, de hát kinek hol vannak a határai...
Egyébként Krisnek nem kéne messzire mennie a lányaihoz, hogy tippeket kapjon a képek Photoshopolásához.
Egyébként Krisnek nem kéne messzire mennie a lányaihoz, hogy tippeket kapjon a képek Photoshopolásához.
2017. július 30. 20:35
Ennyi idősen az ember lába viszeresedik, a bőre ráncosodik, és egyéb öregedési tünetek.. Ha nem sminkeli alapozóval a teste minden egyes négyzetcentiméterét, akkor ez itt bizony egy nagy átdobás, amivel magát szégyeníti meg. Plusz hatvan év felett kinek van ilyen karcsú dereka?
2017. július 30. 21:58
Hát nem tudom,hogy egy 61 éves asszony,mert az márasszony ha tetszik neki ha nem,hogy nézhet ki igy. :\ Valószinűleg egy kis Photoshop.
2017. július 31. 01:45
Öhm.....már nem azért, de nem az van odaírva instanévnek, hogy 'kloekardashian'? Ő ha jól tudom egy jó pár 10 évvel fiatalabb......
2017. július 31. 01:47
Ooo, hogy bejelölte a képen kris jennert. Bocs, lassú a felfogásom xD ez tuti nem az öreg, valószínű csak véletlenül taggelte be vagy nem tudom. Amúgy is miért rakna ki az anyjáról(nem vagyok kardashian szakértő, ha nem az ne támadjatok le)ki ILYEN képet az instájára? Ahh én ezeket nem értem már xD
2017. július 31. 18:40
|
|
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline
|
Én ezt inkább photoshop-nak nevezném, de ki vagyok én, hogy ítélkezzek.
2017. július 31. 23:28
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
Haqtvan év felett a test már elkezd öregedni, nemdebár? Az alapozó nem fed el mindent, de egy kis photoshop, és voila! Tökéletes alakuk lehet akár 100 évesen is.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: