Máig nem tudni, mi történt pontosan: az öngyilkosság mögött több is áll?
A teljes cikkhez kattints ide!
Íme a hat legőrültebb összeesküvés-elmélet Marilyn Monroe halálával kapcsolatban
2017. július 29. 14:57
Én arra tippelek, hogy Kennedy felkért egy FBI ügynököt, aki nem vállata el, így a CIA-hoz került az és ezt az UFO-k is megtudták. Viszont még mielőtt a CIA és az UFO-k szövetségre léptek volna, az FBI ügynök Kennedy-vel együtt belefutottak a maffiába, aki szintén a halálát akarta. De mire odaértek már halott volt. Az orvosa pedig mosta kezeit.
2017. július 29. 15:45
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
Idézet (khalifa @ 2017.07.29. 14:57)
Én arra tippelek, hogy Kennedy felkért egy FBI ügynököt, aki nem vállata el, így a CIA-hoz került az és ezt az UFO-k is megtudták. Viszont még mielőtt a CIA és az UFO-k szövetségre léptek volna, az FBI ügynök Kennedy-vel együtt belefutottak a maffiába, aki szintén a halálát akarta. De mire odaértek már halott volt. Az orvosa pedig mosta kezeit. 
Az igen.
2017. július 29. 19:36
|
|
csokiscsuszavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.22. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 259158 offline
|
Ez, a téma már nagyon unalmas
2017. július 29. 19:37
|
|
csokiscsuszavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.22. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 259158 offline
|
És, egyébként kinek ártott
2017. július 29. 22:37
|
|
Enn13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.23. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 255834 offline
|
Khalifa nagyon adom:
"Én arra tippelek, hogy Kennedy felkért egy FBI ügynököt, aki nem vállata el, így a CIA-hoz került az és ezt az UFO-k is megtudták. Viszont még mielőtt a CIA és az UFO-k szövetségre léptek volna, az FBI ügynök Kennedy-vel együtt belefutottak a maffiába, aki szintén a halálát akarta. De mire odaértek már halott volt. Az orvosa pedig mosta kezeit. "
"Én arra tippelek, hogy Kennedy felkért egy FBI ügynököt, aki nem vállata el, így a CIA-hoz került az és ezt az UFO-k is megtudták. Viszont még mielőtt a CIA és az UFO-k szövetségre léptek volna, az FBI ügynök Kennedy-vel együtt belefutottak a maffiába, aki szintén a halálát akarta. De mire odaértek már halott volt. Az orvosa pedig mosta kezeit. "
2017. július 29. 23:17
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
U-nal-mas. A történteken már úgysem változtat. Szegény meghalt, nem fog feltámadni az igazság kiderülésétől.
2017. július 30. 11:16
|
|
ImagineDragonsGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.05.20. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 264400 offline
|
Én nagyon bírom ezeket a rejtélyes haláleseteket ,de az ufók már nálam is kiverte a biztosítékot :'D ...
2017. július 31. 12:05
Én még egyszer régen hallottam egy videóban, amiben egy olyan teória is benne volt, hogy Marylin Monroe és John Kennedy is megrendezte a halálát és együtt elszöktek. Ez avval támasztható alá, hogy a hullaszállítók akik elvitték Marilynt azt mondták, hogy nagyon gumihatású volt a test és felvolt fújódva a nyakánál. De még olyat is hallottam, hogy nem rég többen is látták valahol a tengerparton, beszéltek vele pár szót majd egy férfi karon ragadta és elvitte.
De mindegy is bárki bármit mond, ez az eset nagyon furcsa.
És gratulálok a cikk írójának, mert nagyon jó cikk lett
De mindegy is bárki bármit mond, ez az eset nagyon furcsa.
És gratulálok a cikk írójának, mert nagyon jó cikk lett
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: