Speciális nyári digitális kislemezzel kedveskedett a rajongóinak a dél-koreai csapat, a Laboum.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nyárias hangulatú dallal és klippel kedveskedett a rajongóknak a Laboum
2017. július 28. 18:36
|
|
Arvil fanPhotographer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.29. Hozzászólás: 1422 Csatolások: 38 Azonosító: 216037 offline
|
Szerintem ez egy kellemes nyári hangulatú szám lett. Engem mind a szám és mind a klip megnyert. Eleinte még nem tetszett annyira, de ezzel is úgy voltam hogy többszöri meghallgatásra már tetszett.
2017. július 28. 18:42
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Tény, nem a legjobb szerzeményük, de kellemes nyári dalocska. ^^ A lányoknak pedig további sikereket kívánok~! Semmivel nem kevesebbek tehetség terén, mint egyes csapatok, akik nagyobb cégek szárnyai alatt pihennek.
2017. július 28. 19:20
Eddig nem ismertem ezt a csapatot, de most jobban utánuk nézek, mert a szám nagyon tetszik. Nagyon kellemes hangulata van, a dallamnak és a klipnek is, úgyhogy mindenképp jobban utána járok, kik is ők. :3
2017. július 29. 08:57
|
|
beautifunnyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.23. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 263889 offline
|
Elmegy, sajna nekem sem annyira tetszik, de hallottam ennél már borzalmasabbat is.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: