Klippremier: Selena Gomez – Fetish
2017. július 27. 21:29
|
|
kaliforhnia= |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 1624 Csatolások: 65 Azonosító: 255526 offline
|
Elég régóta hallgatom Selena számait és elég sok tetszett már régebben is, de a Bad Liar és a Fetish nekem eddig a két legjobb, már-már műalkotás számomra. Nekem már első hallgatásra megtetszett, és a a klipjük is tetszik mindkettőnek. Kissé elvont, és elég sokat lehet rajta gondolkozni de engem a képvilága is elvarázsolt. Nem utolsó sorban szerintem ebben a két klipben a leggyönyörűbb Selena, főleg a Fetishben:)
2017. július 27. 22:55
|
|
Rosiervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 265083 offline
|
Bevallom, nekem tetszik is a klip, meg nem is. Maga a dal nem a legeredetibb, legalábbis nem sokat törték magukat a dalszövegírók, de a videó nekem egészen tetszik. Eredeti, kicsit retró hatást kelt bennem és tetszik a hangulata. Jól eltalálták, ezzel a zenével karöltve az embert könnyen magával ragadja a mondanivalója.
2017. július 27. 23:22
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Hát számomra kissé csalódás lett. Amikor megeszi azt a szappant -mégha mindenki tudja, hogy nem is igazi-, az eléggé visszataszító. Egyébként egyedinek egyedi, csak engem még nem nyert meg annyira. Úgy hat rá az a fény, amibe belenéz a klip elején, mint valami drog. Sokadszorra nézve egyébként sokkal befogadhatóbb. De messze nem a legjobb videója...
2017. július 27. 23:25
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
A hűtőházas/fagyasztós (lol) jelenet különben a kedvencem, az egész jól néz ki. Tényleg szép a kontraszt.
2017. július 28. 18:17
|
|
Aely Waiteúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.03. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 252889 offline
|
Dalt imádom a vidóklipp pedig szerintem eléggé furi lett de hát na kell ilyen is
2017. július 28. 18:48
Én a dalba első hallás után szerelmes lettem, egyszerűen valami fenomenális lett és én egyáltalán nem gondolom úgy, hogy 2010-hatású lenne, de ez csak az én véleményem. A klip pedig szintén nagyon tetszik, nem gondolom, sőt, hülyeségnek tartom, hogy egyesek azt hiszik Miley-ra vagy Melanie-ra akar hajazni Selena. Nekem bejön ez az új stílus és nagyon remélem, hogy a jövőben is ehhez hasonló dalokat ad ki.
2017. augusztus 29. 17:10
|
|
Kitti45visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.11. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 219045 offline
|
Mi ez a FOS?! Mi az, hogy SZEXI ebbe kinek, és mi a retek szexi?????
Semmi Selenás védjegy nincs ebben a klipben, ahogy a dalban sem!! Hol van a nőiesség, kifinomultság és az a gyönyörű Selenás báj?
Csak szerintem nincs abba semmi élvezhető, hogy a klippben VERI MAGÁT ÉS HISZTIZIK az egyik vagy kedvenc énekesed egy nyugger otthonkában??
És csak szerintem volt UNDORÍTÓ, amikor rábaszta a nyelvére azt a szerencsétlen szempilla göndörítőt???
Mi a FOS volt ez a klipp????
Semmi Selenás védjegy nincs ebben a klipben, ahogy a dalban sem!! Hol van a nőiesség, kifinomultság és az a gyönyörű Selenás báj?
Csak szerintem nincs abba semmi élvezhető, hogy a klippben VERI MAGÁT ÉS HISZTIZIK az egyik vagy kedvenc énekesed egy nyugger otthonkában??
És csak szerintem volt UNDORÍTÓ, amikor rábaszta a nyelvére azt a szerencsétlen szempilla göndörítőt???
Mi a FOS volt ez a klipp????
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: