Az énekest nemrég elcsípte a TMZ riportere, és a Purpose turné fennmaradó állomásainak lemondásával kapcsolatban kérdezgette.
A teljes cikkhez kattints ide!
Justin Bieber bocsánatot kért a rajongóitól
2017. július 25. 13:09
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. július 25. 13:18
|
|
Rainbowbubble3366visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.10. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 261278 offline
|
Persze, három mondat aztán minden meg van oldva. Most aztán mindenki meg bocsát neki, azért jobban kéne igyekeznie
..
2017. július 25. 13:23
|
|
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline
|
Én is kicsit keveslem a három mondatot, bár nem vagyok akkora fan, se hater, na mindegy, legalább mondott nekik 2 értelmes szót
2017. július 25. 13:40
|
|
EnGretavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.06. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 264744 offline
|
Szétvan hajtva szerencsétlen és én simán elküldeném 1 év pihenőre mielőtt még totál megzakkan ő is mint más nagyobb tinisztárok. Sajnálom a rajongóit akik már ezerrel várták de hosszú volt ez a turné és mást se csinál évek óta, szerintem érthető ha már sok ez neki. Jó mondhatjuk hogy miért nem bírta ki októberig, de kitudja mi van a szerződésében és valószínűleg hamarosan új lemezt kell kiadnia,majd újabb turné, nem csoda ha nem bírja. Jó annyira nem sajnálom, sok pénzt kap érte, de a rajongói is megérthetik ha most ez már túl sok lett volna neki.
2017. július 25. 14:40
|
|
Picy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.13. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 0 Azonosító: 261338 offline
|
nem szeretem jb-t, meg nagyon a védelmébe sem akarok állni, de szerintem egy kis pihenő kijár neki. 18 hónap, vagyis másfél év kemény turnéval, mindennap más helyszín őt is kimeríti. elhiszem hogy egyesek majdnem két évet vártak erre meg arra a napra, meg ilyesmi, de az igazi rajongó nem kezdi sérelmezni, hanem tiszteletben tartja a döntését. máskor is lesz turnéja, nem tudom mit vannak az emberek annyira felakadva, és miért piszkálják, és mondják neki hogy 'hála istennek'. unalmas sztori, de gondolj bele hogy a legnagyobb kedvenced ilyen döntést hoz. nem esne jól, de ha igazi rajongó vagy akkor nem állsz neki szidalmazni.. kis nyugit, emberek
2017. július 25. 16:27
Majd bepótolja, nem kell kiakadni. Elhiszem, hogy elfáradt.
2017. július 25. 17:00
|
|
LollyPoop |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.08. Hozzászólás: 943 Csatolások: 0 Azonosító: 262892 offline
|
Ennek a srácnak feltűnően gyakran kell bocsánatot kérnie különböző dolgok miatt. Mi lenne, ha egyszer teljesítené a vállaltakat, vagy egyszerűen csak annyit vállalna, amennyit tud teljesíteni?
2017. július 25. 19:31
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
Nem tudhatjuk az egésznek a háttérsztoriját. Igen, sokszor kell bocsátanot kérine minden kis hülyesyég miatt, de emberből van. Abból tanul, ha hibázik.
Egy kis pohenő senkinek sem árt.
Egy kis pohenő senkinek sem árt.
2017. július 25. 21:11
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
Teljesen egyetértek EnGreta & Picy. 18 hónap rohadt sok, megállás nélkül ingázni a világban ide-oda. Elhiszem, hogy kifárad. Akik meg megvették a jegyet, azok visszakapják a pénzt, és mikor Justin megy oda koncertezni, meg tudják ismét venni azt a jegyet. Nem kell szegényt szidni (és nem vagyok a rajongója). Akik meg a rajongóinak mondják magukat, nem is értem, miért szidják. Nem az egészsége (testileg és mentálisan is) a legfontosabb a szeretett énekesüknek? Akkor ne az legyen a legnagyobb problémájuk, hogy lemondta a koncertet, hanem majd ha totál bekattan a nagy hajtástól, és idegösszeroppanást kap, vagy visszavonul, na az lesz majd a nagy probléma, ez csak pici bökkenő
2017. július 26. 01:37
|
lovelovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.19. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 265522 offline
|
Tényleg egy kis csalódás volt hogy így hirtelen visszavonta, és rossz lehet a rajongóknak akik már beleélték magukat hogy mennek. De tényleg rengeteg koncerten van túl és megérdemli hogy pihenjen egy kicsit
2017. július 26. 08:21
|
fuvkinglarryshipperúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.05.11. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 264251 offline
|
Lovelove : el vagy tévedve. Nem azért kell pihennie mert nem bírja és fáradt, hanem mert kitiltották abból az országból ahol folytatódna a turné
2017. július 26. 12:16
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
fuvkinglarryshipper: és ezt te honnan veszed? Akkor nem mondta volna le az egész turnét, csak a kínai részt
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: