Már megkezdődött a tinédzsereknek szóló sikerkönyv adaptációjának forgatása Vancouverben.
A teljes cikkhez kattints ide!
Film készül Jenny Han A fiúknak, akiket valaha szerettem című könyvéből
2017. július 25. 07:25
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. július 25. 09:42
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Hallottam a hírt napokkal ezelőtt, nagyon örülök neki.
Olvastam a könyvet, várom már, hogy megjelenjen a többi része is. Szerintem ezek a színész nem illenek a könyvbeli karakterekhez. Bírom Janelt, de nem tudom elképzelni mint Margot, Josh pedig jobb pasi lesz, mint Peter, az iskola elvileg legmenőbb, legjobb pasija és Lara Jane-t se így képzeltem.
2017. július 25. 09:44
Nem olvastam még a könyvet, de meg fogom nézni, ráadásul Janelnek különösen örülök.^^
2017. július 25. 11:33
Nagyon imádtam a könyvet és
örülök neki, hogy filmre viszik, de a szereplőgárdát én sem így képzeltem el. Dehát nen létezik tökéletes szereplőgárda egy könyvadaptáció tekintetében, hiszen mindenki a saját elképzelt karaktereit akarja maga előtt látni.
örülök neki, hogy filmre viszik, de a szereplőgárdát én sem így képzeltem el. Dehát nen létezik tökéletes szereplőgárda egy könyvadaptáció tekintetében, hiszen mindenki a saját elképzelt karaktereit akarja maga előtt látni.
2017. július 25. 13:40
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Imádtam a könyvet, nagyon várom a filmet.
A szereplőgárda nyilván nem illeszkedik a fejemben elképzelthez, de mindenképp meg fogom nézni. Kíváncsi leszek a végeredményre.
2017. július 25. 13:46
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
De jóóóó
nagyon szeretem a könyvet! Tuti megnézem majd a filmet
2017. július 25. 13:57
|
|
Madamevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.16. Hozzászólás: 109 Csatolások: 0 Azonosító: 242739 offline
|
Mikor megláttam a cikket arra gondoltam, hogy kiolvasom a könyvet. Ma neki is kezdtem,a felénél járok. Nem vagyok lenyűgözve, de filmnek talán jobb lesz. Engem annyira köt le, dehát ízlések és pofonok.
DE hogy másképp képzeltem a szereplőket az 100%!
Főleg Margot-ot. Én simán Troian Bellisario-nak adtam volna a szerepet. Szerintem nagyon hasonlít a karaktere a pll-s Spencerre.
Főleg Margot-ot. Én simán Troian Bellisario-nak adtam volna a szerepet. Szerintem nagyon hasonlít a karaktere a pll-s Spencerre.
2017. július 25. 14:01
a könyvet még nem olvastam, de nem hangzik rosszul. a filmet pedig már csak Janel miatt is muszáj lesz megnéznem^^
2017. július 25. 19:25
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Idézet (Madame @ 2017.07.25. 13:57)
Mikor megláttam a cikket arra gondoltam, hogy kiolvasom a könyvet. Ma neki is kezdtem,a felénél járok. Nem vagyok lenyűgözve, de filmnek talán jobb lesz. Engem annyira köt le, dehát ízlések és pofonok.
Jó, de a lányok a könyvben koreaiak, igaz, hogy félvérek, de mint tudjuk, az ázsiai vér dominál. Ha jól emlékszem a könyvben mind hasonlítanak egymásra. Kicsit furcsa lenne, ha a filmben az egyikük nem ázsiai lenne.
2017. július 25. 19:41
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
Az első könyvet kiolvastam. Hát sok könyvet olvastam már, és azt hittem ez teljesen más lesz. De nem, remélem filmben jobban fog tetszeni
2017. július 25. 21:46
|
|
Fanncsi_08.13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.23. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 184337 offline
|
Legeslegjobb könyv ever!
2017. július 25. 22:19
Úristen, pont egy hete fejeztem be a könyvet, és személy szerint imádtam. Nem azt mondom, hogy egy "hű, de egyedi" darab, de könnyed és magával ragadó - már akinek -. És én személy szerint már csak azért is imádom, hogy filmre viszik, mert végre egy ilyen jellegű filmnek ázsiai főszereplője van. ♥_♥
2017. július 26. 08:53
|
|
Becca26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.16. Hozzászólás: 393 Csatolások: 1 Azonosító: 209447 offline
|
húúúhha... olvastam a könyvet, és igaz, hogy nem éppen egyedi, de én mégis imádtam. Mikor megláttam, hogy lesz belőle film is, csupán három kérdésem támadt: "Hogy tudnak ebből a kis vékonyka történetből filmet kihozni?" "Kik lesznek vajon a szereplők?"és, hogy mint tudjuk a könyvnek lesz folytatása, akkor a filmnek is? Nos, az egyik kérdésemre megkaptam a választ, és csalódnom kellett, hiszen, mint az előttem szólóknak, a szereplők valahogy nekem sem illenek össze a könyv szereplőivel...főleg a főszereplővel, Lana Condor-ral nem értek egyet, bár, ha teljesen őszinte akarok lenni, akkor egyikkel sem :/ Arden Cho-t például sokkal jobban el tudom képzelni Lara Jean-ként, vagy akár Park Soo Young-ot is, azaz Lizzy-t. Mindenesetre kíváncsian várok a filmre, és csak reménykedem, hogy abban legalább nem fogok csalódni.
2017. július 26. 10:19
|
|
Madamevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.16. Hozzászólás: 109 Csatolások: 0 Azonosító: 242739 offline
|
Jenny Lawliet: igaz, de úgy írta, hogy Lara Jean hasonlít a legjobban, és a húga Kitty a legkevésbé. És Troiannak amúgy is egy kicsit nyomottabb képe van.
De amúgy a történetet minél inkább olvasom, annál unalmasabb. Nem látok benne túl nagy fantáziát, bár, én még a Szjg-t se szeretem...
De amúgy a történetet minél inkább olvasom, annál unalmasabb. Nem látok benne túl nagy fantáziát, bár, én még a Szjg-t se szeretem...
2017. július 26. 21:40
Idézet (Madame @ 2017.07.26. 10:19)
Jenny Lawliet: igaz, de úgy írta, hogy Lara Jean hasonlít a legjobban, és a húga Kitty a legkevésbé. És Troiannak amúgy is egy kicsit nyomottabb képe van.
Végre valaki, aki nem dicséri agyon a könyvet
2017. július 27. 10:42
Még nem olvastam el ezt a könyvet, de már egy ideje tervben van, szóval mindenképpen el fogom. Kíváncsi leszek rá, meg a filmre is.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: