A 23 éves énekesnek még 14 helyszínen kellett volna eleget tennie, de úgy döntött, törli a koncerteket.
A teljes cikkhez kattints ide!
Justin Bieber lemondta turnéját
2017. július 25. 06:38
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. július 25. 08:05
|
Anna5012új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.02. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 260658 offline
|
Remélem semmi komoly baj nincs..Justin egészsége és boldogsága a legfontosabb és ha ehez az kell hogy lemondja a turnét és pihenjen akkor mindenkinek tiszteletben kell tartani a döntését.A pihenés már mindenképp ráfér hisz biztosan fáradt...azért mégis csak 18 hónapja turnézik ami biztos nem könnyű.Büszke vagyok rá hogy megcsinálta ezt a turnét és hogy több milló Beliebernek okozott boldogságot.Én teljesen megértem a döntését és remélem mindenki más is.Színvonalas és remek turné volt és biztos vagyok benne hogy a következő turné ugyan ilyen jó lesz.❤❤
2017. július 25. 08:11
|
|
oncer_cspanka3új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.23. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 253399 offline
|
brühü.. most jön az a rész sajnálni kéne?
egyébként nem a rajongóit szereti hanem hogy rajonganak érte nomeg a pénzüket. plusz eltudom képzelni mennyire komoly probléma lehet. rosszul állt reggel a haja?XDDD
egyébként nem a rajongóit szereti hanem hogy rajonganak érte nomeg a pénzüket. plusz eltudom képzelni mennyire komoly probléma lehet. rosszul állt reggel a haja?XDDD
2017. július 25. 08:16
|
|
Coreline» FETISH « |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 2240 Csatolások: 0 Azonosító: 256979 offline
|
Idézet (oncer_cspanka3 @ 2017.07.25. 08:11)
brühü.. most jön az a rész sajnálni kéne?
Szeretem Justint, de kivételesen nagyon is egyet kell hogy értsek veled
2017. július 25. 09:39
|
|
Rainbowbubble3366visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.10. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 261278 offline
|
Biztos besértődött Kína miatt XD... amúgy tuti nincs semmi komoly baja, ha jól tudom Ő rendszeresen lemondja a turnéit. Csak tudnám miért választotta akkor ezt a pályát magának, ha nem bírja
2017. július 25. 09:52
|
|
bestdamnfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.19. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 263801 offline
|
Tudom, hogy nagy divat őt utálni, de ő is ember, lehet, hogy tényleg komoly dolog van a háttérben, de ellentétben más sztárokkal ő nem kezdi el sajnáltatni magát és inkább hallgat az egészről. Sajnálom azokat a rajongókat, akik várták a fellépéseit, biztos kárpótolja majd őket a jövőben.
2017. július 25. 09:54
Mindenki csak a negatív oldalát tudja nézni a dolgoknak. Mi van ha valami lelki problémája van? Csak senki sem veszi észre,mert az emberek,az állítlagos barátai vagy a hrnreve,vagy a pénze miatt vannak vele. Sajnos,látszik Justinon,hogy erőlködik azért,hogy boldog tudjon lenni. De már az sem teszi boldoggá,hogy a rajongóknak énekelhet. Szerintem komoly probléma állhat e mögött. Szeretni akar,látszik rajta,hogy vágyva vágyik a szeretetre. Csak sajnos nincs sok ember akik ezt a szeretetet önzetlenül adnák neki.
2017. július 25. 10:46
|
|
ImagineDragonsGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.05.20. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 264400 offline
|
Ariana az után ,hogy robbantottak a koncertjén ,megtartotta a turnéját sőt, adományozó kocertje is volt. Mindez azért, mert ennyire szereti és tiszteli a rajongóit. Szerintem Arinak egy picikével több lelki problémája akadt ,miszerint 20 kisgyerek halt meg a fellépése alatt. Ezek után megmerem azt kérdezni ,hogy Justin miféle ember is valójában.
2017. július 25. 15:04
|
|
lilifivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.12. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 136252 offline
|
Ő is csak ember.... Nem kell rögtön sárral dobálni... Biztos komoly dolog miatt törölte a további fellépéseit! Ha meg nem, akkor azt is el kell fogadni. Tovább kell lépni, végülis nem Justin az élet lényege :-)
2017. augusztus 06. 17:12
|
|
Gina99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 773 Csatolások: 0 Azonosító: 155603 offline
|
Általában egy évig szokott tartani egy ilyen turné, ezért megértem, hogy elfáradt vagy bármi is az oka. Szerintem ezzel nincsen semmi baj, nem ő az első ilyen énekes, aki így döntött.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: