A 23 éves énekesnek még 14 helyszínen kellett volna eleget tennie, de úgy döntött, törli a koncerteket.
A teljes cikkhez kattints ide!
Justin Bieber lemondta turnéját
2017. július 25. 06:38
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. július 25. 08:05
|
Anna5012új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.02. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 260658 offline
|
Remélem semmi komoly baj nincs..Justin egészsége és boldogsága a legfontosabb és ha ehez az kell hogy lemondja a turnét és pihenjen akkor mindenkinek tiszteletben kell tartani a döntését.A pihenés már mindenképp ráfér hisz biztosan fáradt...azért mégis csak 18 hónapja turnézik ami biztos nem könnyű.Büszke vagyok rá hogy megcsinálta ezt a turnét és hogy több milló Beliebernek okozott boldogságot.Én teljesen megértem a döntését és remélem mindenki más is.Színvonalas és remek turné volt és biztos vagyok benne hogy a következő turné ugyan ilyen jó lesz.❤❤
2017. július 25. 08:11
|
|
oncer_cspanka3új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.23. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 253399 offline
|
brühü.. most jön az a rész sajnálni kéne?
egyébként nem a rajongóit szereti hanem hogy rajonganak érte nomeg a pénzüket. plusz eltudom képzelni mennyire komoly probléma lehet. rosszul állt reggel a haja?XDDD
egyébként nem a rajongóit szereti hanem hogy rajonganak érte nomeg a pénzüket. plusz eltudom képzelni mennyire komoly probléma lehet. rosszul állt reggel a haja?XDDD
2017. július 25. 08:16
|
|
Coreline» FETISH « |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 2240 Csatolások: 0 Azonosító: 256979 offline
|
Idézet (oncer_cspanka3 @ 2017.07.25. 08:11)
brühü.. most jön az a rész sajnálni kéne?
Szeretem Justint, de kivételesen nagyon is egyet kell hogy értsek veled
2017. július 25. 09:39
|
|
Rainbowbubble3366visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.10. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 261278 offline
|
Biztos besértődött Kína miatt XD... amúgy tuti nincs semmi komoly baja, ha jól tudom Ő rendszeresen lemondja a turnéit. Csak tudnám miért választotta akkor ezt a pályát magának, ha nem bírja
2017. július 25. 09:52
|
|
bestdamnfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.19. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 263801 offline
|
Tudom, hogy nagy divat őt utálni, de ő is ember, lehet, hogy tényleg komoly dolog van a háttérben, de ellentétben más sztárokkal ő nem kezdi el sajnáltatni magát és inkább hallgat az egészről. Sajnálom azokat a rajongókat, akik várták a fellépéseit, biztos kárpótolja majd őket a jövőben.
2017. július 25. 09:54
Mindenki csak a negatív oldalát tudja nézni a dolgoknak. Mi van ha valami lelki problémája van? Csak senki sem veszi észre,mert az emberek,az állítlagos barátai vagy a hrnreve,vagy a pénze miatt vannak vele. Sajnos,látszik Justinon,hogy erőlködik azért,hogy boldog tudjon lenni. De már az sem teszi boldoggá,hogy a rajongóknak énekelhet. Szerintem komoly probléma állhat e mögött. Szeretni akar,látszik rajta,hogy vágyva vágyik a szeretetre. Csak sajnos nincs sok ember akik ezt a szeretetet önzetlenül adnák neki.
2017. július 25. 10:46
|
|
ImagineDragonsGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.05.20. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 264400 offline
|
Ariana az után ,hogy robbantottak a koncertjén ,megtartotta a turnéját sőt, adományozó kocertje is volt. Mindez azért, mert ennyire szereti és tiszteli a rajongóit. Szerintem Arinak egy picikével több lelki problémája akadt ,miszerint 20 kisgyerek halt meg a fellépése alatt. Ezek után megmerem azt kérdezni ,hogy Justin miféle ember is valójában.
2017. július 25. 15:04
|
|
lilifivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.12. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 136252 offline
|
Ő is csak ember.... Nem kell rögtön sárral dobálni... Biztos komoly dolog miatt törölte a további fellépéseit! Ha meg nem, akkor azt is el kell fogadni. Tovább kell lépni, végülis nem Justin az élet lényege :-)
2017. augusztus 06. 17:12
|
|
Gina99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 773 Csatolások: 0 Azonosító: 155603 offline
|
Általában egy évig szokott tartani egy ilyen turné, ezért megértem, hogy elfáradt vagy bármi is az oka. Szerintem ezzel nincsen semmi baj, nem ő az első ilyen énekes, aki így döntött.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: