Louis végre tisztába tett egy olyan kérdést, ami régóta téma a One Direction rajongóinak körében.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Larry shipperek tönkretették Louis Tomlinson és Harry Styles barátságát
2017. július 25. 06:15
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. július 25. 08:12
|
|
Coreline» FETISH « |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 2240 Csatolások: 0 Azonosító: 256979 offline
|
Idézet
az emberek úgyis abban fognak hinni, amiben hinni akarnak.
Naaa ez nagyon igaz,Louisnak nagyon bölcs meglátásai vannak,és sajnálom hogy így alakult a barátságuk...
2017. július 25. 11:20
én teljesen egyetértek Louis-val. lehet őket szeretni, mivel tényleg mindenki abban hisz, amiben akar, de összeesküvés elméleteket szőni a barátnők ellen, már több mint durva. elvégre ezekkel nem csak a lányokat hozták kellemetlen helyzetbe, hanem a srácokat is. azokat a fiúkat, akiket állítólag annyira imádnak és rajonganak értük. persze mindenki máshogy gondolkodik a dolgokról, de én személy szerint sosem szerettem volna, ha a kedvencem rosszul érezze magát.
tényleg nagyon sajnálom, ami a srácok között történt, szörnyen felháborító, hogy egy ilyen hóbort miatt tönkrement egy olyan barátság, ami Harry és Louis közt volt. rajtuk tényleg látszott, mennyire szerették egymást és hogy mennyire megváltozott a kapcsolatuk az elmúlt években.
tényleg nagyon sajnálom, ami a srácok között történt, szörnyen felháborító, hogy egy ilyen hóbort miatt tönkrement egy olyan barátság, ami Harry és Louis közt volt. rajtuk tényleg látszott, mennyire szerették egymást és hogy mennyire megváltozott a kapcsolatuk az elmúlt években.
2017. július 25. 12:37
Hát igen,ilyenek az emberek.Attól,mert nagyon jó barátok voltak,feltétlen melegek is lettek?Ez akkora hülyeség.Lányok között is van ilyen szoros barátság,akkor ők lezbikusok?
Sajnálom,hogy ez lett,olyan aranyosak voltak!
2017. július 25. 13:10
|
|
ToxyFoxyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.29. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 260565 offline
|
Wait a minute!Ne keverjük össze a durva Larry shippereket(akik miatt ment tönkre Harry és Louis barátsága) a normálisakkal.Bevallom,én még mindíg shippelem őket,de nem vagyok az a mániákus,nagyon durva Larry shipper. És ezért most a Larry shipper utálók felőlem szidhatnak meg minden hogy "Jézus te még hiszel larryben?Na huzzal el a picsába!".De ne ítélkezzetek előre.
2017. július 25. 13:26
|
Doris92új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.02. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 262267 offline
|
A begyöpösödött Larry shippereknek tök mindegy mit nyilatkoznak, betegesen össze fogják őket boronálni. Én nem csodálkozom egyáltalán, hogy már nem barátok. Én sem bírnám ezt. Azért sajnálom.
2017. július 25. 13:50
mindig is irritált ez az egész Larrys dolog. sajnos Louisnak teljesen igaza van...
2017. július 25. 15:03
|
|
roseEryeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.24. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 245318 offline
|
megértem ,hogy felhúzta őket ...és emiatt már nincsenek olyan jóban .de akkor meg miért nyilatkozta ,hogy ők öten mindig egymás legjobb barátai maradnak ? egyik cikk üti a másikat ...és úgy érzem ,pedig reménykedtem ,hogy megint újra összeáll a banda ..de látva ezt a sok ellentétet a nyilatkozatokban,hol összvesztek ,hol legjobb barátok ,hol legjobb barátok voltak ,de már nem azok..meg lényegében egyik sem érezte jól magát ..az egész nem tűnik őszintének.
2017. július 25. 17:35
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Egyszer azt mondják, hogy mindig legjobb barátok maradnak és imádják az 1D-t máskor meg azt, hogy nincsenek is jóba és hogy kín volt az egész 1D malőr.
what the hell is this?
what the hell is this?
2017. július 25. 21:41
|
HaileeMendes122új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.25. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 260517 offline
|
faszomat én akkor is örök larry shipper maradok
#larryforeveeeeeeer
#larryforeveeeeeeer
2017. július 26. 14:42
|
|
Nagisavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.23. Hozzászólás: 249 Csatolások: 10 Azonosító: 255003 offline
|
Nagyon utálom mikor valós embereket shippelnek...Ők nem kitalált karakterek, hagyják már őket békén. Amúgy meg lányoknál lehet ilyesféle barátság, de ha fiúknál van hasonló már rögtön melegek pff...
2017. július 27. 11:44
|
|
A.n.n.a.S.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.05. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 264709 offline
|
Bírom, hogy vannak ezek a Larry videók, és jelnek veszik, hogy raneznek egymasra meg hozzaernek egymashoz. Annyira nevetséges ez az egész.
2017. augusztus 03. 16:25
|
|
MedveMedi17új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.25. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 259248 offline
|
Az egyik legjobb barátnőm nagyon nagy larry fanatikus volt, hogy még hangfelvételt is küldött nekem róluk. Egyszer sem hittem larry létezésében és sajnáltam is őket hogy ilyen hülyeséggel vádolják őket. Sajnos mindig van(nak) valaki(k) aki tönkretesz egy barátságot. De még a kommenteket is olyan rossz nézni hogy egy csomó larry shipper nem ad nekik egy kicsi tiszteletet sem.
2017. augusztus 13. 19:04
Faszomat már bele ebbe az egészbe. Nézzetek meg 3 pillanatot és annyi egyből elég ahhoz, hogy ti is elkezdjetek kételkedni a kapcsolatukat illetően.
Ezt-> https://www.youtube.com/watch?v=jpO6HkaGd5I
Ezt-> https://www.youtube.com/watch?v=t6wH2ngQ2EU
Na meg ezt-> https://www.youtube.com/watch?v=m4t1B8tFWHo
Vajon miért Louis az, aki annyira tagadja mindig?! Ha valaki jobban utánanéz a dolognak, rájön, hogy Louis volt az, aki mindig is tagadta, Harry viszont nem erőltette magát annyira meg ebben. De amúgy nézzetek már meg pár videót YouTube-on Freddieismyquuen-től, aztán utána legyetek annyira biztosak abban, hogy ez csak egy barátság. Jó nyilván én se azt mondom, hogy sutyiban mindig egymást ***-ták(lol), mert nyilván nem, de szerintem azért Harry mást is érzett. Bár én csak egy barátsággyilkos, teljes mértékben alaptalanul pletykálgató Larry shipper vagyok, nem?
Ezt-> https://www.youtube.com/watch?v=jpO6HkaGd5I
Ezt-> https://www.youtube.com/watch?v=t6wH2ngQ2EU
Na meg ezt-> https://www.youtube.com/watch?v=m4t1B8tFWHo
Vajon miért Louis az, aki annyira tagadja mindig?! Ha valaki jobban utánanéz a dolognak, rájön, hogy Louis volt az, aki mindig is tagadta, Harry viszont nem erőltette magát annyira meg ebben. De amúgy nézzetek már meg pár videót YouTube-on Freddieismyquuen-től, aztán utána legyetek annyira biztosak abban, hogy ez csak egy barátság. Jó nyilván én se azt mondom, hogy sutyiban mindig egymást ***-ták(lol), mert nyilván nem, de szerintem azért Harry mást is érzett. Bár én csak egy barátsággyilkos, teljes mértékben alaptalanul pletykálgató Larry shipper vagyok, nem?
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: