Hét éve alakult meg a One Direction: ennyit változtak a tagok
2017. július 25. 18:04
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Harry sokkal jobban néz ki rövid hajjal
2017. július 26. 07:33
|
|
The_Black_Musicúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.24. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 265054 offline
|
Liam a leghelyesebb
2017. július 26. 07:52
Idézet (_ToTo_ @ 2017.07.24. 18:03)
Megalakult? LOL. Simon összerakott 5 kiesettet...
5 SZÓLÓBAN indult fiút visszahívtak, majd felajánlották nekik, hogy bandaként tovább mehetnek. Ergo megalakult a One Direction. Ami tudod mit jelent?
2017. július 26. 12:13
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Idézet (Dory013 @ 2017.07.25. 09:27)
Egyetértek az elöző emberrel, lépjünk túl rajtuk, vége, ennyi, sose lesznek újra egy csapat, de nem tudom h miért nem lehet elengedni ezt a témát, nincsenek többé.
Tudod, ez olyan (ha már kpopper vagy) mint a 2NE1 vagy a Sistar feloszlása. Igaz, itt nem csámcsogunk róla annyit, de azért én még a mai napig hallom, hogy "Óó miért kellett a 2NE1 bandának feloszlania?"
Valaki nehezebben fogadja el a tényt, hogy kedvencei már sosem lesznek egy csapat, hiszen (mint én is) rajtuk nőttem fel, az x faktor óta követtem őket, több száz csoportban voltam aktív tag, és akár mindenemet odaadtam volna egy koncertért.(150610-örök emlék marad♥)
És azért azt is be kell látni, hogy az egyik leghíresebb banda volt a világon.(a mai világban, bárki bármennyire is fújja őket, ez akkor is így volt) Rekordokat döntöttek már, rengeteget díjat nyertek meg, teltházas koncerteik voltak, és nem volt olyan ember a Földön, aki ne hallott volna róluk, de megkockáztatom azt a tényt is, hogy szerintem még a Marson is tudta pár lény, hogy kik ők.
A zenei iparban emlékezetes banda marad, hiszen mindig színvonalasan teljesítettek, és szerencsére nem is volt túl sok botrányuk.
Egyszerűen csak szimplán ők voltak a One Direction. És ezért csámcsog rajtuk most mindenki. Óriási elismerést vívtak ki maguknak, még azok között is, akik abszolút nem hallgatnak 1D-s dalokat, és akiknek talán sosem lesz a szívük csücske ez az 5(4) srác.
És most ezt nem azért írtam le, mert annyira nagyon húú de nagy Directioner lennék (már annyira nem követem őket) de a tény az tény marad. Bárki bármit is gondol róluk, akkor is nagy emberek voltak ők a fiatal koruk ellenére, és nagyon remélem, hogy sok ilyen kitartó, szerény, és tehetséges banda kerül még be a zeneipar történelmébe. ^.^
2017. július 26. 22:50
Idézet (_ToTo_ @ 2017.07.24. 18:03)
Megalakult? LOL. Simon összerakott 5 kiesettet...
Aztán ezt még megcsinálta kétszer és megszületett két világsztár lánybanda is
2017. július 29. 18:44
|
|
stellaxoxovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.22. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 258257 offline
|
igazándiból, ilyenkor őszinte véleményt nem nagyon lehet írni mivel a onedirectionerek rád támadnak
De attól még bármennyire is rühelltem ezt az együttest, gratulálok elért sikereikhez.
amúgy meg egyetértek! 5 embert összeraktak és ez lett
amúgy meg egyetértek! 5 embert összeraktak és ez lett
2017. július 30. 10:29
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 online
|
Idézet (JustMe18 @ 2017.07.26. 07:52)
5 SZÓLÓBAN indult fiút visszahívtak, majd felajánlották nekik, hogy bandaként tovább mehetnek. Ergo megalakult a One Direction. Ami tudod mit jelent?
Azt,hogy összerakták őket 
Ezt írtam, hogy összerakták őket - 5 szólóban indultat, akik nem jutottak tovább szólóban. Ne szépítsük.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Janel Parrish és férje, Chris Long szakítottak.

0 felhasználónak tetszik: