Klip, dalpremierek és minden más, ami a héten történt, és még nem számoltunk be róla.
A teljes cikkhez kattints ide!
#StarityBuzz: 5+2 zenei hír, amiről lemaradhattál
2017. július 22. 14:40
Nem értem mi bajuk Ed Sheeran Trónok Harcás szereplésével..:/
2017. július 22. 14:45
|
|
Rêveurloml ౨ৎ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.06. Hozzászólás: 37774 Csatolások: 22367 Azonosító: 252965 offline
|
Idézet
Edet egyébként valamiért divat lett utálni
Szerintem nincs olyan, hogy divat utálni, mert ha divatból utálsz valakit vagy valamit, akkor nem is tudod igazán, hogy miért utálod.
Felesleges azt mondani, hogy azért utálod, mert mindenki más is azt teszi.
És ugyanez van akkor is, ha valaki divatból szeret valamit/valakit. Akkor nem is szereti igazán.
2017. július 22. 15:32
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Vicces, mert egyébkén én tényleg nem szeretem Ed Sheerant. Nem a zenéjével van bajom, hanem a szmélyével. Baromira nagyképű és ellenszeves az a magabiztosság, amit képvisel. Minden interjújában elmondja, hogy "ez az év az övé" meg hogy" senki nem tudott idén olyan jó albumot öszehozni, mint ő"
Tehetség, alázat, kommunikáció.
A hármasból az alázat absztolút hiányzik ebből a csávóból. Egyébként léteznek nála sokkal sokkal jobb előadók zóval a felkapottságát sem értem, de ez már más téma.
Tehetség, alázat, kommunikáció.
A hármasból az alázat absztolút hiányzik ebből a csávóból. Egyébként léteznek nála sokkal sokkal jobb előadók zóval a felkapottságát sem értem, de ez már más téma.
2017. július 22. 16:11
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Divat lett utálni Ed Sheeran-t? Komolyan? Én eddig azt hittem, hogy nem túl sokan vannak olyanok akik velem együtt éreznek.
Remélem egyszer tényleg elhúz végre a zeneiparból.
2017. július 23. 10:50
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Lana új albuma nagyon jó.^^
2017. július 23. 13:37
Nem értem miért utálják Edet.A mai zenei világ egyik legkiemelkedőbb és legtehetségesebb embere.Ráadásul nagyszerű ember.Nem láttam a Trónók Harcás szereplését de nem értem miért utálják.Az meg micsoda,hogy divatból utálják?
2017. július 23. 19:52
Louis és Bebe Rexha újdonsága nagyon tetszik, ahogyan Lana albuma is.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: