Jimmy Fallonnál járt az énekes, ahol beszélt új kislemezéről, filmszerepéről és terveiről.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bejelentette következő kislemezét Harry Styles
2017. július 22. 13:52
jaj de várom már
bár nekem a Two Ghost az ami a legkevésbé tetszik az albumról, és hasonlóan mint Jimmy Fallonnak, a Carolina és a Kiwi a kedvencem.
2017. július 22. 13:52
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
A Kiwi-nek jobban örültem volna
2017. július 22. 14:48
|
|
CsacskaCsajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.08. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 265323 offline
|
Felrobban a szívem, ez hihetetlen!!!!!! Vàrom a klippet mint a messiást, te atyaságos isten!!
2017. július 22. 20:32
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Nem is tudom miért, de valahogyan sejtettem, hogy vagy ez, vagy a Kiwi lesz majd a következő kislemez (mondjuk az Only Angel lett volna szerintem a legjobb, vagy a Kiwi, de mindegy), nagyon várom már hozzá a videót, na meg persze hogy ezt is hallhassam a rádiókban
2017. július 22. 20:38
|
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 904 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline
|
Ha jól olvastam valahol Steve Nicks kedvenc dala Harry albumáról a Two Ghost, és Harrynek nagyon nagy példaképe, egy nagy álma vált valóra, mikor LA-ben együtt álltak színpadon. Talán ez is közrejátszott abban, hogy ez lesz a következő kislemez. Egyébként egyet értek az előttem szólóval, a Kiwit vagy az Only Angelt vártam volna leginkább, de ez is nagyon klassz. Csak valami "pörgősebb" jobb lett volna!
2017. július 22. 23:03
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
Ennek örülök,nagyon szeretem ezt a dalt (is) az albumról
2017. július 23. 19:56
Nagyon jó választás, bár a szememben bármelyik dal az albumról az lett volna, hiszen mindegyiket imádom!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: