Jimmy Fallonnál járt az énekes, ahol beszélt új kislemezéről, filmszerepéről és terveiről.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bejelentette következő kislemezét Harry Styles
2017. július 22. 13:52
jaj de várom már
bár nekem a Two Ghost az ami a legkevésbé tetszik az albumról, és hasonlóan mint Jimmy Fallonnak, a Carolina és a Kiwi a kedvencem.
2017. július 22. 13:52
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
A Kiwi-nek jobban örültem volna
2017. július 22. 14:48
|
|
CsacskaCsajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.08. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 265323 offline
|
Felrobban a szívem, ez hihetetlen!!!!!! Vàrom a klippet mint a messiást, te atyaságos isten!!
2017. július 22. 20:32
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Nem is tudom miért, de valahogyan sejtettem, hogy vagy ez, vagy a Kiwi lesz majd a következő kislemez (mondjuk az Only Angel lett volna szerintem a legjobb, vagy a Kiwi, de mindegy), nagyon várom már hozzá a videót, na meg persze hogy ezt is hallhassam a rádiókban
2017. július 22. 20:38
|
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 904 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline
|
Ha jól olvastam valahol Steve Nicks kedvenc dala Harry albumáról a Two Ghost, és Harrynek nagyon nagy példaképe, egy nagy álma vált valóra, mikor LA-ben együtt álltak színpadon. Talán ez is közrejátszott abban, hogy ez lesz a következő kislemez. Egyébként egyet értek az előttem szólóval, a Kiwit vagy az Only Angelt vártam volna leginkább, de ez is nagyon klassz. Csak valami "pörgősebb" jobb lett volna!
2017. július 22. 23:03
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
Ennek örülök,nagyon szeretem ezt a dalt (is) az albumról
2017. július 23. 19:56
Nagyon jó választás, bár a szememben bármelyik dal az albumról az lett volna, hiszen mindegyiket imádom!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: