Dalpremier: Louis Tomlinson feat. Bebe Rexha – Back to You
2017. július 22. 11:54
|
|
DulceRBDfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 945 Csatolások: 0 Azonosító: 207395 offline
|
nem akarok én is az 1d-vel jönni, de klasszisokkal leelőzi az eddigi összes próbálkozást szerintem (bár nagyon szeretem Niall és Harry számait is). Ennek mégis imádom a szövegét, bár a csajszi nekem sem olyan szimpatikus.
2017. július 22. 13:20
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Valami csodálatos! Lou-tól nem is vártam mást, a szöveg nagyon klassz, maga a dal ritmusa, stílusa is nagyon megnyerő (bár a hangszeres dalokat jobban kedvelem ez így tökéletes!) Louis hangja pedig mint mindig, most is angyalian szól! Nem is értem, hogy lehet valaki ennyire tökéletes....
Iszonyat büszke vagyok rá
2017. július 22. 13:29
|
|
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline
|
nekem kellemes csalódás volt a dal... azt hittem hogy csak túl van reklámozva de tévedtem nagyon jó dal a szövege is jó és Bebe és Louis hangja nagyon passzolnak... bár Louis hangja számomra még mindig gyenge Harry és Nialléhez képest de jó irányba halad.
2017. július 22. 13:33
Azért szeretem ezt a dalt és Louis-t is annyira,mert őszinték és autentikusak. 100% az ami Louis. Nem énekel érthetetlen dolgokról,csakis valós problémákról,valós szituációkról és mindezt csodálatosan megfogalmazva és kifejezve. És a hangja is tökéletes. És pont ez az,ami miatt az ő szóló munkássága tetszik a leghobban,ő fog meg érzelmileg a legjobban. Letisztult és őszinte.
2017. július 22. 16:56
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Sajnálom, hogy ennyi negatív kritikát kap ez a szám, pedig igazán fülbemászó és szerethető, Bebe hangja pedig mindezt csak fokozza.
2017. július 23. 00:11
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Magam sem számítottam arra, hogy ezt fogom mondani, de ez nagyon jó
Le a kalappal
2017. július 23. 10:41
|
|
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 769 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline
|
Nagyon tetszik a dal is és a klipp is!
Fantasztikus a szoveg is, csodálatos!
2017. szeptember 02. 09:19
Többszöri meghallgatás ugyán az a véleményem, hogy ez jó. Üteme is van és attól függetlenül, hogy Louist nem szeretem annyira, passzol a hangjuk.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: