Izgalmas nap a mai a One Direction énekese számára, ugyanis ma jelentette meg első kislemezét szóló előadóként.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dalpremier: Louis Tomlinson feat. Bebe Rexha – Back to You
2017. július 21. 17:05
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. július 21. 17:12
erre vártam mióta bejelentették a szám érkezését. nagyon jó lett ♡
2017. július 21. 17:37
Volt egy korszakom, amikor megvoltam őrülve a bandáért - az Up All Night CD még mindig ott csücsül a polcomon emlék gyanánt
- de így külön-külön még egyik srác sem tudott olyat produkálni, ami értékelhető lenne. Ez sajnos ezúttal sincs másképp, elég gyenguci lett, pedig bizakodtam.
2017. július 21. 17:40
Mi a francnak kell minden egyes cikkben megemlíteni Eleanort?Semmi bajom azzal, hogy együtt vannak, de már marhára idegesít, hogy minden egyes cikkbe bele kell csempészni a nevét, el ne felejtse a nép, hogy ez a kis jelentéktelen s*ggdugasz Lou barátnője.Lou egy élő interjúban bevallotta, hogy a Back to you egy olyan nóta, amit nem személyes tapasztalat ihletett és arról, hogy a további nótáit ki/kik ihlették csak kaki napilapok írtak, amiknek semmi igazság alapja.Annyira próbál Lou menedzsmentje sztárt csinálni ebből a lotyóból, hogy az már egyszerre tragikus és nevetséges.Bocsi a kis Eleanor ''rajongóitól'', de napokig tudnám ecsetelni, hányszor bebizonyította már a ''kiskedvencük'' hogy csak a hírnévért és pénzért van Louis-val.
A lényegre terelve a szót: A dal és a klip is fantasztikus, nem is vártam tőle kevesebbet, egész nap ''on repeat''.Bebe munkásságát eddig nem igen követtem figyelemmel, de nagyon megfogott ebben a nótában a hangja és a stílusa.Mindkettejükre nagyon büszke vagyok és már tűkön ülve várom Lou albumát xx
A lényegre terelve a szót: A dal és a klip is fantasztikus, nem is vártam tőle kevesebbet, egész nap ''on repeat''.Bebe munkásságát eddig nem igen követtem figyelemmel, de nagyon megfogott ebben a nótában a hangja és a stílusa.Mindkettejükre nagyon büszke vagyok és már tűkön ülve várom Lou albumát xx
2017. július 21. 18:11
|
|
Elza Fostervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 243663 offline
|
Dinushka
Részben nagyon igazad van ajgjh
Részben nagyon igazad van ajgjh
2017. július 21. 18:23
|
|
Xabi03új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.31. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 263371 offline
|
1. Strip That Down
2. Pillowtalk
3. Sign Of The Times
4. This Town
5. Just Hold On
Ez a véleményem. Louis előtt nem áll nagy jövő. Már Zayn előtt sem. Niall, Liam és Harry az akik sikert érhetnek el.
2. Pillowtalk
3. Sign Of The Times
4. This Town
5. Just Hold On
Ez a véleményem. Louis előtt nem áll nagy jövő. Már Zayn előtt sem. Niall, Liam és Harry az akik sikert érhetnek el.
2017. július 21. 18:53
well, well, well
már a videóklip is kijött hozzá egyébként, azzal együtt hallgattam meg a dalt, és el kell mondanom, hogy bár Louis igencsak megszerettette velem magát, mégis ez a szám/klip nem lett az, amire a nagy felhajtás után számítottam.
nem lett rossz, de mégsem érzem igazán olyan jónak. lehet meg kell hallgatnom még egyszer-kétszer és utána elkezdem megszeretni, de így, első hallás után nem ájultam el tőle.
már a videóklip is kijött hozzá egyébként, azzal együtt hallgattam meg a dalt, és el kell mondanom, hogy bár Louis igencsak megszerettette velem magát, mégis ez a szám/klip nem lett az, amire a nagy felhajtás után számítottam.
nem lett rossz, de mégsem érzem igazán olyan jónak. lehet meg kell hallgatnom még egyszer-kétszer és utána elkezdem megszeretni, de így, első hallás után nem ájultam el tőle.
2017. július 21. 18:55
Én most lehet, ki fogom húzni a gyufát, de személy szerint mindig is Louban láttam a legtöbb potenciált. Ő benne láttam és látom most is azt, hogy még mindig nem láttunk mindent tőle, amire képes. Szó se róla, imádom mind az ötüket (igen, Zaynt is) és mindegyikük esetében megvan a tehetség is. Viszont Lou valahogy más. Én azt mondom, hogy nem láttunk még mindent, amire ez a fiú valójában képes.
A szám szerintem jó lett, nekem tetszik. Biztos vagyok benne, hogy egy elég jó kis albumot fog tudni összehozni.
A szám szerintem jó lett, nekem tetszik. Biztos vagyok benne, hogy egy elég jó kis albumot fog tudni összehozni.
1 felhasználónak tetszik:
forever.romanci
2017. július 21. 19:13
|
|
sandorreka2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.23. Hozzászólás: 670 Csatolások: 233 Azonosító: 236388 offline
|
Sabinee telejesen egyetértek❤❤❤
2017. július 21. 19:22
|
|
Elza Fostervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 243663 offline
|
Sabinee teljesen igazad van
2017. július 21. 19:58
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
Nem lett rossz
És a refrénbe éneklik, hogy "drag me down", egyből feltűnt
D
És a refrénbe éneklik, hogy "drag me down", egyből feltűnt
2017. július 21. 20:19
|
|
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline
|
A kommenteket olvasva inkább nem szólók már semmit, mert halálosan nincs erőm vitatkozni senkivel azon, hogy merőben más a véleményünk, bár egy normális hangszínt jó lenne megütni...
A lényeg, hogy a dal nem rossz, bár hozzám Harry és Niall letisztult (értem ezt zenei tuningolás stb alatt) stílusa közelebb áll. Ez a csaj nem tudom kicsoda, de a hangja nekem nem tetszik, Lou viszont jó, jobb lenne, ha csak ő énekelne. A klipet még nem láttam csak előzeteseket, a csaj ott sem szimpatikus, de mint mondtam nem ismerem szóval inkább nem nyilatkozok (Lottie-ra emlékeztet a csaj, és róla nincs jó véleményem), de ezen sincs kedvem vitatkozni.
Mindenesetre várom Louis lemezét, dalszövegírásban jó, szóval még ha maga a hangszerelés meg tuningolás nem is jön be a számaiban, a dalszövegekre annál kíváncsibb vagyok.
A lényeg, hogy a dal nem rossz, bár hozzám Harry és Niall letisztult (értem ezt zenei tuningolás stb alatt) stílusa közelebb áll. Ez a csaj nem tudom kicsoda, de a hangja nekem nem tetszik, Lou viszont jó, jobb lenne, ha csak ő énekelne. A klipet még nem láttam csak előzeteseket, a csaj ott sem szimpatikus, de mint mondtam nem ismerem szóval inkább nem nyilatkozok (Lottie-ra emlékeztet a csaj, és róla nincs jó véleményem), de ezen sincs kedvem vitatkozni.
Mindenesetre várom Louis lemezét, dalszövegírásban jó, szóval még ha maga a hangszerelés meg tuningolás nem is jön be a számaiban, a dalszövegekre annál kíváncsibb vagyok.
2017. július 21. 20:37
|
|
LollyPoop |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.08. Hozzászólás: 943 Csatolások: 0 Azonosító: 262892 offline
|
Én személy szerint már roppantul unom az ilyen és ehhez hasonló minimál popdalocskákat. Hol vannak az igazi zenei darabok? Mondjuk ahhoz igazi zenészek is kellenének nemcsak egy keverőpult...
2017. július 21. 20:53
|
|
OneDirection116visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.03. Hozzászólás: 118 Csatolások: 0 Azonosító: 247709 offline
|
Szerintem nagyon jó lett!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.