Fiatal kora ellenére számtalan botrány szereplője volt már a Famous in Love sztárja, magas publicitású szerelmi életét pedig egyesek arra használják, hogy még nagyobb port kavarjanak körülötte.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bella Thorne tagadja, hogy ő lenne a maszturbálós videón
2017. július 21. 16:35
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. július 21. 16:52
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline
|
Elegem van már, hogy megint úgy van feltüntetve Bella, mint a legrosszabb ember aki levegőt vesz. Értem én, hogy a cikkírók szemét szúrja Bella, de ami sok az sok.
Bella pedig iszonyatosan jól kezelte a helyzetet, egy olyan dologról, ami nem is igaz. Pont ő az a személy, aki nem hazudna a rajongóinak, de ezt senki sem veszi észre, hogy mi, Bellarinák vagyunk a mindenei, csak ossza jónéhányatok az észt. Úgy, hogy semmit se tudtok róla.
Bella pedig iszonyatosan jól kezelte a helyzetet, egy olyan dologról, ami nem is igaz. Pont ő az a személy, aki nem hazudna a rajongóinak, de ezt senki sem veszi észre, hogy mi, Bellarinák vagyunk a mindenei, csak ossza jónéhányatok az észt. Úgy, hogy semmit se tudtok róla.
2017. július 21. 16:54
Őszintén mit vár? Még ha nem is ő van a videón, az eddigi dolgai alapján mindenki kinézi belőle. Kiváncsi vagyok hogyha gyerekei lesznek (remélhetőleg nem lesznek), hogy fogja ezt el magyarázni nekik.
2017. július 21. 17:36
|
|
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline
|
Az egyetlen dolog, ami még nálam is kiverte a biztosítékot, az az volt, hogy belekeverték, hogy elvesztette az apját. Én sem bírom Bellát, de egyeseknek meg kéne tanulniuk, mi az, hogy emberség...
1 felhasználónak tetszik:
An_d_a
2017. július 21. 17:42
Alapesetben hidegen hagy a csajszi, de az, aki a halott édesapjával poénkodik remélem csúnyán pofára fog esni az életben.
2017. július 21. 18:52
Mocskos emberek vannak sajnos.Remélem az aki a halott édesapjával poénkodot rendesen pofára fog majd esni.
2017. július 21. 20:05
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
Nekem nem tetszik, ahogy lekezelte a helyzetet (az első tweet), de az elhunyt édesapját belevonni ebbe már mindennek a teteje, és ez személyesen meg is érintett engem, ugyanis én is elvesztettem apukámat. Nagyon remélem, hogy milliószorosan visszakapja az élettől az a mocsok, aki ilyet művelt
2017. július 21. 20:07
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
Bristina: nekem csak a szleng tűnt fel, meg a rövidítések, a helyesírásában nem láttam kivetnivalót
2017. július 21. 20:12
Bristina; egy u betűt e-nek írt. Ez akkora helyesírási hiba? Mintha más emberek nem gépelnék el amit írnak ^^'
2017. július 21. 20:44
Tehát ő van rajta. Nem csodálom, hogy magához nyúl, ha ilyen ember lennék biztos nekem sem lenne senkim
2017. július 21. 22:44
igaz nem vagyok nagy rajongója a lánynak, de teljesen egyetértek Lisannevel
2017. július 22. 08:33
|
|
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline
|
Lisanne egyetértek
2017. július 22. 14:09
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Azok a legbetegebb emberek, akik elhunyt emberekkel viccelődnek. Egyáltalán min bátorodnak fel ennyire?... A botrányhoz pedig semmilyen hozzáfűznivalóm nincsen, annyi mindent csinált már a nyilvánosság előtt, hogy nem nehéz elhinni, ő szerepel az említett videóban -noha hazugság is.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.