Starity

Mégsem készül reboot a Bűbájos boszorkákból?

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. július 21. 12:22 #1
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
Már legalább egy éve pletykálják a tengerentúlon, hogy reboot készül a Bűbűjos boszorkákból.
A teljes cikkhez kattints ide!
2017. július 21. 13:56 #2
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

StátuszYou only live once, but if you do it right, once is enough.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 18949
Csatolások: 19642
Azonosító: 168141
Új stábbal nem kéne erőltetni a dolgot. A Netflix-es ötlet viszont tetszik, szívesen megnézném, hogy milyen most a lányok élete. Persze ezt sem lehetne sokáig húzni, de egy pár rész szerintem beleférne, valahogy úgy, mint a Szívek szállodájánál.
2017. július 21. 17:51 #3
Sophy the bohemian
Sophy the bohemian

StátuszThat's what I do: I drink and I know things.
Hozzászólás: 607
Csatolások: 0
Azonosító: 259935
Nagyon nagy kár.. sad.gif
2017. július 21. 18:19 #4
- törölt felhasználó -    
Jól teszik, hogy csak pletykák! Csináljanak hasonló sorozatot, de ne hívják Charmed-rebootnak. Soha semmi nem fogja azt visszaadni, amit Alyssáék csináltak! Én ennek a hírnek nagyon örülök, hogy nem mocskolja be a Charmed nevet holmi "modern verzió". Pfeej. Oké, hogy modern világban élünk és a mai 10-12 éveseknek, illetve a kritikusabb idősebbeknek az a véleménye, hogy "nagyon béna effektek és szörnyes cuccokkal tarkított sorozat". Oké, lehet van benne valami, nem tagadom, de nézzük meg hogy melyik évben készült. Ahhoz képest szerintem igen is remekül lett megcsinálva és nagyon sokan nőttek fel rajta. Már-már műemlék a szememben. heart.gif

Szóval oké, csináljanak hasonló sorozatot, akár egy koppincsot is ha nekik ez jó, de ne hívják Charmed rebootnak. Csak egy boszorkányos sorozatnak. Amiből szerintem jó lenne végre egy normális, több évadot megélő sori. biggrin.gif
2017. július 21. 18:31 #5
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Tökéletes lezárást kapott az az igazság. Az egyik legjobb sorozat volt, amit szerettem, és a mai napig nézem. Viszont akármilyen formában is kerülne a képernyőre tényleg fontos lenne, hogy hasonló minőséget produkáljanak, mint a korábbi évadokban. Shannent habár szerettem, köztudott, hogy nehéz vele dolgozni. Sorozatban is meghalt. Érdekelne hogy hoznák vissza. És a gyerekeikkel vajon mi lenne? Jó erről elfantáziálgatni. csak hát ne legyen belőle olcsó utánzat. think.gif
2017. július 23. 14:03 #6
Toldi Norbert
Toldi Norbert
új tag
Hozzászólás: 18
Csatolások: 0
Azonosító: 54944
Nagyon remélem kérni visszatér PRUE PRUE PRUE , mert ugy hiányzol Shannen Doherty remélem jó filmek Bűbájos Boszorkák smileeee.gif 4 testvérek smileeee.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok