Cara Delevingne nem hajlandó szerepelni a Suicide Squad 2-ben
2017. július 20. 22:46
|
|
Gurs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.02. Hozzászólás: 945 Csatolások: 8137 Azonosító: 193043 offline
|
Ellentmond a cikk önmagának. Az egyik mondatban az szerepel, hogy nem lesz benne Varázslónő, a következőben pedig az, hogy Cara igent mondana a szerepre és vállalná
1 felhasználónak tetszik:
YourPrincess
2017. július 20. 22:52
|
|
Greengal444visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 214528 offline
|
Felon001: Nem te vagy az egyetlen,én is nagyon szerettem azt a filmet,és örülök,hogy lesz folytatás.
2017. július 21. 01:20
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
Lesz folytatasa?
Jupiiii!!! Imadtam a filmet.. Es aaa alig varom *-* !
Az meg hogy nemakar szerepelni a masodik reszben
kit erdekel? Az elso reszben is csak a "gonosz akit lekell gyozni" karaktert testesitette meg...es csak picit jatszott normalisan
szoval...a gonosz legyoztek...szoval astala vista baby
majd jon egy ujabb gonosz akit lekell gyozni..te mar lejart lemez vagy a filmben
...szeretem mint szinesznot...de a gonosz istennon kivul nagyon unalmas volt a karaktere es jelebtegtelen..szoval nemkar erte
...hajra suicide squad 2! En mar alig varlak! *-* Harley & Joker u u !
Az meg hogy nemakar szerepelni a masodik reszben
2017. július 21. 01:22
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
Hopp.. Nemolvastam vegig a cikket
nah szoval.. Egyetertek vele
2017. július 21. 09:34
|
|
Maja Mohácsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.02. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 250281 offline
|
még a telefon tokom is harley Quinn-es hagyjuk már XD
2017. július 21. 09:35
|
|
Maja Mohácsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.02. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 250281 offline
|
meg már nem azért de ha már meghalt mit keresne benne újra? xd
2017. július 21. 11:15
Teljesen igaza van. Én sokakkal ellentétben igenis imádtam a filmet és nem egyszer néztem meg, viszont az a napnál is világosabb, hogy a végére Cara karaktere teljesen kimerült. A Varázslónőt legyőzték, így maximum June szerepében tudna visszatérni, aminek nem látom sok értelmét tekintve, hogy az antihősök vannak a középpontban.
2017. július 24. 11:42
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
Lehet, hogy sok pénzt hozott a stúdiónak az elsõ rész, de attól még egy óriási katyvasz volt, alig bírtam egyszer is végignézni (természetesen ez személyes vélemény). A folytatással csak még kínosabb helyzetbe hoznák magukat. Cara karaktere meg teljesen felesleges, a fõgonoszként rettenetesen gyenge volt, de amikor a karakter emberi énjét alakította, az sem volt szebb. A csaj amúgy sem mondható valami tehetséges színésznõnek.
2017. július 28. 15:46
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
minek csinálnak egyáltalán második részt? meg persze a népszerű filmeket féltétlen meg kell nézni a moziban is, legyen akármilyen gyenge produkció, gondolom a fiatal korosztály nem győz majd zsebpénzért kuncsorogni xd (a mozi alapból pénzkidobás...) Carával különösebben nincs bajom bár tény, túlértékelt. maradjon inkább a modellkedésnél.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.