Bár szép kis bevételt összemuzsikált az antihősökből álló csapat, a Suicide Squad kétségtelenül megbukott a nézők előtt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Cara Delevingne nem hajlandó szerepelni a Suicide Squad 2-ben
2017. július 20. 11:59
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. július 20. 12:24
Bukás volt? Nem tudom, én nem láttam a filmet, de csak jókat hallottam róla
2017. július 20. 12:51
Jobb is hogy nem akar szerepelni ilyen sz*rban... ahhoz képest amúgy hogy a cikkben az van hogy megbukott a nézők előtt, én is sok jót hallottam róla. De aztán megnéztem és rájöttem hogy túl nagy volt a hype körülötte... és ez gondolom csak a hírességek miatt volt, mert amúgy a film egy rakás sz*r, semmi értelme.
2017. július 20. 12:59
|
|
Kaliaha cup of tae with a suga and a kookie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.12. Hozzászólás: 1185 Csatolások: 9 Azonosító: 227484 offline
|
Felesleges ilyen filmekre pazarolnia az idejét, nem érné meg. Az első rész is szar volt, hát még a második? Rengeteg filmet rontottak el azzal hogy készítettek hozzá második részt...
2017. július 20. 12:59
|
Lysandranevravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.24. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 261023 offline
|
Most komolyan, ebből lesz második rész?
Az első is pocsék volt...
2017. július 20. 13:23
Hát szerintem elég jó volt az első rész.Bár a karakterének már tényleg nem lenne túl sok értelme.Én nem vagyok buta,sőt de ennek az első résznek én sem nagyon értettem a lényegét.
2017. július 20. 13:56
Mondjuk igaza van, de mégis hiányozni fog belőle...
2017. július 20. 14:06
|
|
MissMikaelsonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.09. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 264801 offline
|
A filmet Joker és Harlequin mentette meg, szóval ha a kapcsolatukról szólna, akkor biztos megnézném.
2017. július 20. 15:23
|
|
peaceselena13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 234229 offline
|
Nagy DC fan vagyok, de ez a film pocsék volt.
Az eddigi legrosszabb Joker, Harley se jött be, a csapatdinamika nem működött, a fenyegetés mondvacsinált volt. Csalódtam.
Az eddigi legrosszabb Joker, Harley se jött be, a csapatdinamika nem működött, a fenyegetés mondvacsinált volt. Csalódtam.
2017. július 20. 16:04
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Bár a film vége egy totális katyvasz volt, nekem az jött le, hogy ahhoz, hogy Flag visszakapja June-t, le kellett számolnia a benne élő Enchantress-szel... De az alteregó nélkül mi értelme lenne benne lennie?
Meg eleve mi értelme egy második résznek?
Meg eleve mi értelme egy második résznek?
2017. július 20. 16:42
|
|
LollyPoop |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.08. Hozzászólás: 943 Csatolások: 0 Azonosító: 262892 offline
|
Igaza van, a karaktere az első rész végén végleg kifújt.
Amúgy ennyire hitvány forgatókönyvvel már nagyon rég nem találkoztam (szerencsére), és őszintén szólva ezután a katyvasz után meglepett, hogy a stúdió bizalmat szavazott a második résznek.
(Ráadásul meg merném kockáztatni, hogy Jared Leto - aki egyébként szerintem tehetséges színész - élete legrosszabb alakítását nyújtotta ebben a fércműben)
Mindenesetre a 2. részt már biztosan nem fogom megnézni, ebből a tortúrából bőven elég volt egy is.
Amúgy ennyire hitvány forgatókönyvvel már nagyon rég nem találkoztam (szerencsére), és őszintén szólva ezután a katyvasz után meglepett, hogy a stúdió bizalmat szavazott a második résznek.
(Ráadásul meg merném kockáztatni, hogy Jared Leto - aki egyébként szerintem tehetséges színész - élete legrosszabb alakítását nyújtotta ebben a fércműben)
Mindenesetre a 2. részt már biztosan nem fogom megnézni, ebből a tortúrából bőven elég volt egy is.
2017. július 20. 17:39
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
Kb 10 percet bírtam megnézni belőle. És ebből is lejött, hogy nem számíthattam volna a filmben másra, csak pocsék színészi játékra és értelmetlen történések, dialógusok összevisszaságára. Nem lehetne a második részre fordítandó pénz valami értelmes dologba ölni?
2017. július 20. 18:01
|
|
Felon001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.21. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 176232 offline
|
Wooow én vagyok itt az egyetlen akinek tetszett a film?xddd Amúgy ahelyett hogy kettest készítenek egy lezárt végú filmhez jöhetne inkább a Harley Quinn spinoff xdd
2017. július 20. 18:57
|
|
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 offline
|
Az ötlet jó is lett volna(az antihősök), de valahogy nem volt a legjobb a megvalósítás, itt nem a színészekre gondolok, hanem a küldetésre, annyira közhely ez a boszorkányosdi már, kicsit lehetek volna kreatívabbak is.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: