Botrányosan rosszul sikerült Beyoncé viaszbábuja
2017. július 21. 22:04
|
|
eszti136ʙᴀᴅ ᴀᴘᴘʟᴇ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 3306 Csatolások: 1063 Azonosító: 155335 offline
|
Mondanám, hogy "jaj, jól van az", de könyörgöm. Ha már egyszer Beyoncénak készítenek viaszhasonmást, akkor legyen élethű. Szerencsétlen. Nem is tudom kire hasonlít, de hogy nem Beyoncéra, az tuti.
2017. július 22. 09:08
|
|
zucker5678új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.05.22. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 264448 offline
|
Hát ez borzalmas lett..
2017. július 22. 22:01
|
|
stellaxoxovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.22. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 258257 offline
|
Azta... Bey-t tényleg nem lehet egyhamar "lekoppintani"...Meg amúgy kajak igazatok van itt előttem szóló ember társaim, ha már csinálnak egy Bey-t viszból legyen már élethű!
2017. július 26. 12:53
|
|
The_Black_Musicúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.24. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 265054 offline
|
A feje az nem jó.
2017. augusztus 02. 13:30
|
|
Monalysavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.01.02. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 261695 offline
|
A feje ami nem stimmel... Olyan Sakira + Blake Lively kereszteződése...
A második kép, már már hasonlít Beyonce-ra, de arról se ismertem volna meg ha nem tudom előre az ő bábúja-e.
Meg szerintem Beynek nagyobbak a mellei.
De most komolyan... Megannyi művész van, és a tehetségtelen vaksiknak adják a feladatot??? ;_; Szegény Beyonce...♥ Ő EGY DÍVA. ÉS EZT KAPJA?? Sutyerák banda...
A második kép, már már hasonlít Beyonce-ra, de arról se ismertem volna meg ha nem tudom előre az ő bábúja-e.
Meg szerintem Beynek nagyobbak a mellei.
De most komolyan... Megannyi művész van, és a tehetségtelen vaksiknak adják a feladatot??? ;_; Szegény Beyonce...♥ Ő EGY DÍVA. ÉS EZT KAPJA?? Sutyerák banda...
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.

0 felhasználónak tetszik: