A 2016-os X-Faktor győztese végre bemutatkozott! Megjelent a Végem című dal.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent Opitz Barbi első videoklipje
2017. július 20. 06:38
2017. július 20. 07:23
Burai Krisztiánt imádom, nekem tetszik ez a dal. ^^ legalábbis sokkal rosszabbra számítottam.
2017. július 20. 07:25
|
|
Kaliaha cup of tae with a suga and a kookie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.12. Hozzászólás: 1185 Csatolások: 9 Azonosító: 227484 offline
|
A hangja még mindig gyönyörű, ahogyan a forgatási helyszín is, de maga a videoklip... A magyarok már nem igazán tudnak egy rendeset összehozni, nagyon ritkán jön nekik össze
Egyáltalán nem illik Barbihoz, nem az a típus (volt, vagy tudom is én...)aki vonaglik a kamerák előtt.
2017. július 20. 09:24
|
Rena5új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.22. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 260455 offline
|
Mint egy rossz gipsy szám...Mit kell erőlködni?
Semmiféle rossz szándék nem vezérel az énekesnő felé,de ettől már én érzem kényelmetlenül magam. A "mutassál"pedig kissé zavarja a fülem.
Semmiféle rossz szándék nem vezérel az énekesnő felé,de ettől már én érzem kényelmetlenül magam. A "mutassál"pedig kissé zavarja a fülem.
2017. július 20. 09:36
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline
|
Sohase kedveltem ezt a lányt, és ezzel a jóistensetudja minek nevezzem klippel még egy lapáttal rátett erre. A hangja még mindig iszonyatosan erőltetett, szerintem. A lányról meg ne is beszéljünk..
2017. július 20. 10:56
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
nekem a dal olyan elmegy kategória, kicsit fura benne néhol hangja, de van olyan része ami tetszik. viszont a klip egyáltalán nem illik a dalhoz és szerintem Barbihoz sem.
2017. július 20. 12:42
|
|
Toxicpeligroso™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.27. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 5538 Azonosító: 150146 offline
|
Rena5: Az "mutass hát" akar lenni.
BTW, nekem semmi bajom a dallal, minden nap meghallgatom, ami az én esetemben furcsa, mivel a magyar előadókat nem preferálom. A klip tényleg nem a legjobb, egy nightclubban jobban el tudtam volna képzelni a helyszínt. De, tekintettel arra, hogy ez a lány még csak 17(!) éves, így ez nem is volt olyan rossz döntés.
BTW, nekem semmi bajom a dallal, minden nap meghallgatom, ami az én esetemben furcsa, mivel a magyar előadókat nem preferálom. A klip tényleg nem a legjobb, egy nightclubban jobban el tudtam volna képzelni a helyszínt. De, tekintettel arra, hogy ez a lány még csak 17(!) éves, így ez nem is volt olyan rossz döntés.
2017. július 20. 14:08
Borzalmas ez a szám, meg ahogy kinéz... Mint valami jósnő, tök bénán néz ki, a táncosok jobban néznek ki...
2017. július 20. 15:44
borzalmasra sikerült. az ikszfakturban fogjuk rá még bíztam, de most... jézusom inkbább hagyjuk...
2017. július 20. 17:24
Először elpörgetem felette amikor kidobta a hírfolyamom, de aztán megnézem, mert mégiscsak Ő nyerte meg az X-Faktort (nem néztem a műsort), de egyáltalán nem kötött le se a szám, se a klip. Ettől függetlenül erőt vettem magamon és megpróbáltam odafigyelni rá. Ez alapján úgy gondolom, hogy teljes egészében tucatklip lett.
2017. július 20. 20:02
|
bsz.andreavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.04. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 260145 offline
|
Újabb klipp, ahol nagymamabugyiban rázzák magukat. De az utcán is folyton ezt látom, farmer verzióban. Nadrág nyakig felhúzva, a fél se*gük meg kint van. De legalább a legnagyobb hasat is bele lehet tűrni. Éljen a divat! Bocsi, tudom, hogy itt a zene a lényeg, de már hányok ettől a "stílustól". Nem igaz, hogy semmi újat nem tudnak kitalálni.
2017. július 21. 00:38
|
|
Audriana Mooreúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.06. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 228881 offline
|
Nem annyira borzalmas a dal, még én is meghallgattam néhányszor, aki egyelen egy magyar dalt sem képes meghalgatni.....NA DE ....tipikus magyar tucat dal lett!!! Többet vártam volna a különleges hangszínétől.
2017. július 21. 11:44
Ezerszer különb volt az X-Faktorban nyújtott teljesítménye. Ez egyáltalán nem nyerte el a tetszésem.
2017. július 21. 17:33
Úgy érzem ez is lesz most egy jó pár ideig az utolsó is. De ne legyen igazam.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: