Felelőtlen anyának tartják rajongói Pinket
2017. július 20. 15:09
|
|
ArianaGrandeforeverPotterhead (͡° ͜ʖ ͡°) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 987 Csatolások: 42 Azonosító: 246896 offline
|
sokkal jobb anyuka . ha máshol hagyja a gyereket az lenne a baj
2017. július 20. 18:14
|
|
Vandaa7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.02. Hozzászólás: 662 Csatolások: 0 Azonosító: 218286 offline
|
Szerintem mindenki sajat maga el tudja donteni,hogy mit hogyan csinaljon, szerintme P!nk nem rossz anya, o torodik a gyerekeivel,es foglalkozik veluk.
Szerintem akarmibe bele lehet kotni,ha az ember piszkalodni akar,de ez hulyeseg.
Szerintem akarmibe bele lehet kotni,ha az ember piszkalodni akar,de ez hulyeseg.
2017. július 21. 12:14
Ettől még nem kell azért a gyámügyért kiáltani, de tény, hogy P!nknek tényleg oda kéne figyelnie jobban a gyerekekre a konyhában.
2017. július 21. 22:12
|
|
eszti136ʙᴀᴅ ᴀᴘᴘʟᴇ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 3306 Csatolások: 1063 Azonosító: 155335 offline
|
Szerintem nem rossz anya. Valójában elég balesetveszélyes ez a dolog, de a kislány már nagy. Nem hiszem, hogy bármi rosszat tenne, mondjuk egy véletlen mozdulat, és már ott a baj. Ebben nem lehet állást foglalni.
2017. augusztus 16. 08:20
|
|
HRéka0000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.28. Hozzászólás: 562 Csatolások: 0 Azonosító: 217712 offline
|
Én annyira nem értem, hogy mit szájalnak bele idegen emberek életébe és pláne, hogy miért fenyegetőznek. Most ettől, hogy megmondta a tutit, igen, mindenki látja, hogy ő mennyire jó szülő, igen, hogy szereti és védelmezi a gyerekeket, király. Napi jó tett letudva.
2017. augusztus 16. 08:24
|
|
HRéka0000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.28. Hozzászólás: 562 Csatolások: 0 Azonosító: 217712 offline
|
A másik meg az, hogy a fotó EGY PILLANATOT!!! örökít meg az életükből! Ez nem jelenti azt, hogy a kiscsaj a pulton táncol az égő tűzhely mellett napi 0-24-ben és a baba sem a forró, fröcskölő serpenyővel az arcában éli mindennapjait, nem?
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.

0 felhasználónak tetszik: