Óriási botrány bontakozott ki az énekes körül, aki tagadja az őt ért vádakat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megszólalt az R. Kellynél élő egyik fiatal lány
2017. július 19. 06:15
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. július 19. 08:50
|
|
Brandy♥Pizza♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.02. Hozzászólás: 5273 Csatolások: 379 Azonosító: 148501 offline
|
Valakit ilyen komoly váddal nem vádolnak csak úgy senkit meg persze hogy arany életük van meg kapnak mindent meg gondolom sz*x rabszolgák inkább
meg a csajt tuti valamivel R Kelly le kenyerezte hogy mondja ezt
hogy ne kerüljön nagyobb bajba
2017. július 19. 09:21
|
|
Coreline» FETISH « |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 2240 Csatolások: 0 Azonosító: 256979 offline
|
Idézet
Főként azt szeretném elmondani, hogy boldog vagyok ott, ahol vagyok. Nem mosták át az agyamat vagy ilyesmi. Szeretném, ha mindenki tudná – beleértve a szüleimet és mindenkit –, hogy teljesen jól vagyok. Boldog vagyok, minden a legnagyobb rendben van velem
nekem ez a nyilatkozat nagyon eröltetetnek tűnik..
2017. július 19. 11:17
|
|
Rainbowbubble3366visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.10. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 261278 offline
|
Szerintem csak szimplán rávették a csajt, hogy nyilatkozzon aztán előtte jól megfenyegették, ha bármi rosszat mond, akkor annak rossz következményei lesznek. Én simán el tudom ezt képzelni. :/
2017. július 19. 12:09
|
|
Strawberrybabeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.19. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 265519 offline
|
Nekem a kiscsaj nyilatkozata nagyon szájbarágós. Valószínűleg rávették erre a nyilatkozatra.
De amúgy senki nem gondolt arra, hogy a csaj önálló akaratból marad ott??
Mert ugye valószínűleg egy luxusvilla, beindítható zenei karrier(nem biztos hogy ez a lány volt) pénz, szex. Lehet nem tudott ezeknek a dolgoknak ellent mondani.
De amúgy senki nem gondolt arra, hogy a csaj önálló akaratból marad ott??
Mert ugye valószínűleg egy luxusvilla, beindítható zenei karrier(nem biztos hogy ez a lány volt) pénz, szex. Lehet nem tudott ezeknek a dolgoknak ellent mondani.
2017. július 19. 12:12
|
|
ArianaGrandeforeverPotterhead (͡° ͜ʖ ͡°) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 987 Csatolások: 42 Azonosító: 246896 offline
|
én is csak azt tudom mondani mint a többiek hogy elég szájbarágós nyilatkozat, és hogy megfenyegették
2017. július 19. 13:40
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
Szerintem is Kelly küldte őt nyilatkozni, és megfenyegette, hogy ha nem ezt mondja, annak következményei lesznek, a csaj meg félt
2017. július 19. 13:56
|
Lysandranevravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.24. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 261023 offline
|
Én csak azt nem értem, miért kell készpénznek venni mindent, amit a hírekben olvasunk? Oké, lehet hogy igaz, és ebben az esetben ez nagyon durva, viszont könnyen meglehet, hogy rosszindulatú vádaskodás. Amíg ki nem derül az igazság, addig feleseges a témával foglalkozni szerintem.
2017. július 20. 16:16
Ezt a fazon sohase bírtam. Most se. Az ilyeneknek a börtönben a helye.
2017. július 20. 21:15
|
|
caramelfrappglarsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.31. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 259476 offline
|
Az elrabolt személyeknek mindig kötelességük azt mondani, hogy jól vannak, különben valamiféle büntetésben részesülnek az elrablójuk által - legyen az egy elkülönített szobába való elzárás, éheztetés, durvább esetben kikötözés vagy szexuális erőszak, vagy akár kínzóeszközök általi bántalmazás, ám legvégsőbb esetben gyilkosságra is sor kerülhet. R. Kelly valószínűleg szadista, hogy szexuális szadista-e, nem tudni.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: