„Lovesick”-nek lenni nemcsak a filmekben fellelhető „betegség”: vagy viszonzatlanak az érzéseid, vagy egy borzalmas szakítás után még mindig szereted az illetőt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hogyan legyél túl a szerelem-betegségen?
2017. július 17. 15:46
|
|
alltimelovervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.24. Hozzászólás: 154 Csatolások: 0 Azonosító: 223147 offline
|
Ami rajtam leginkább segített, az a pozitív gondolkozás, na meg az éjjel-nappali tea vedelés...:"DDDDDDDDD
2017. július 17. 15:46
Amúgy szerintem ezek tök normálisak ha szakítottál valakivel, vagy ha viszonzatlan szerelmet élsz át. Ezeket a tanácsokat pedig mindenhol olvasni
De még összegyűjtve nem láttam őket, csak elszórva
2017. július 17. 16:00
|
|
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline
|
Hát, remélem hogy még jó ideig nem kell ezeket probalgatnom
2017. július 17. 16:14
Nagyon jó cikk, bár még soha nem szakítottam senkivel, volt már szerelmi bánatom. Nem produkáltam ilyen tüneteket, úgyhogy remélem, még egy darabig nem is fogok.
2017. július 17. 16:59
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Jó cikk lett.
2017. július 17. 17:30
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
"#1 Utáld őt" LOL
Nem minden szakítás végződik úgy, hogy haragban válnak el a felek. Tudom, ezt sokan nem fogják fel, de lehet gyűlölet nélkül is pontot tenni egy kapcsolat végére. A volt párommal már 10 hónapja szakítottunk, mégis a mai napig Őt tartom a legjobb barátomnak. Nem mondom, hogy ez így könnyű, de megvan az oka miért vagyunk még mindig szoros kapcsolatban egymással.
Valakinek elég pár hónap a továbblépéshez, valakinek pedig évekbe kerül. Minden ember másként éli meg, az érzékenységétől is függ, meg persze az is számít mi állt a szakítás hátterében. Az egyszer biztos, irtózatosan tud fájni, főleg ha viszonzott szerelemről van szó.
Nem minden szakítás végződik úgy, hogy haragban válnak el a felek. Tudom, ezt sokan nem fogják fel, de lehet gyűlölet nélkül is pontot tenni egy kapcsolat végére. A volt párommal már 10 hónapja szakítottunk, mégis a mai napig Őt tartom a legjobb barátomnak. Nem mondom, hogy ez így könnyű, de megvan az oka miért vagyunk még mindig szoros kapcsolatban egymással.
Valakinek elég pár hónap a továbblépéshez, valakinek pedig évekbe kerül. Minden ember másként éli meg, az érzékenységétől is függ, meg persze az is számít mi állt a szakítás hátterében. Az egyszer biztos, irtózatosan tud fájni, főleg ha viszonzott szerelemről van szó.
2017. július 17. 18:38
Az életben sokszor előfordul, hogy a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy azt az ember szeretné, munkában, szerelemben, nem az a megoldás, hogy hisztizünk, mint egy óvodás. Az első pont tényleg no comment, nevetséges. Inkább: #1 Nőj fel!"
2017. július 17. 19:29
|
|
LollyPoop |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.08. Hozzászólás: 943 Csatolások: 0 Azonosító: 262892 offline
|
Ezt a kifejezett hisztit én eddig csak amerikai filmekben láttam. Én is voltam már szomorú szakítás miatt, meg barátaimat is láttam már szenvedni ugyanezért, de ekkora csinnadrattát senki nem vágott.
2017. július 18. 09:47
|
|
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline
|
Ezek körülbelül olyan alap dolgok, hogy felesleges volt erről cikket írni.
2017. július 18. 11:08
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Számomra kicsit klisés cikk, valamint aki ekkora feneket kerít neki és így elhagyja magát, annak nagyon nagy problémái lesznek az életben. Nyilvánvalóan fájdalmas egy szakítás, én is "veszítettem" már el embert, romantikus értelemben, de ilyen szinten nem áll meg a világ.
2017. július 22. 16:44
Őszintén, ez nekem is inkább egy tizenéves kislány (filmbeli) picsogásának tűnik, ez első "nagyszerelme" elvesztése után.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: