A Fetish audióverziójában le sem tudtuk venni a szemünket Selena szájáról és körmeiről...
A teljes cikkhez kattints ide!
Nem kell tovább találgatnod: ezt a szájfényt és körömlakkot viseli Selena Gomez
2017. július 15. 20:18
|
|
Rainbowbubble3366visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.10. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 261278 offline
|
Én eddig sem találgattam XD
Amúgy Sel gyönyörű
Amúgy Sel gyönyörű
2017. július 15. 20:28
Én nem igazán találgattam xD Amúgy ilyen színű körömlakkot meg szájfényt mindenhol és minden márkában találni. Minden szépségápolási boltban vannak ilyenek, szerintem nem a márka számít hanem hogy jó legyen a termék
2017. július 15. 20:33
|
|
DorinaddAlways |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.07. Hozzászólás: 1937 Csatolások: 0 Azonosító: 259598 offline
|
Megvenni egyiket se fogom megvenni. A lakk színe nemhiszem hogy illene hozzám és túl drága. A szájfény viszont nagyon tetszik, de szintén drága, szóval majd keresek egy hasonló színűt. Amúgy én se találgattam. xD
2017. július 15. 20:34
Jól néznek ki de nyilvánvaló volt,hogy nem valami olcsó cuccot használt rajta a sminkese.Ráadásul ahogy hallottam a Mac állatokon kisérletezik,úgyhogy kizárt,hogy valaha fogok venni onnan bármit.
2017. július 15. 21:28
baj, ha én eddig sem találgattam? egyébként a körömlakk az tetszik, de nem ugrálok a szájfényért, mondjuk azokért alapból se.^^
2017. július 15. 22:14
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Én a sötét(ebb) színek pártija vagyok, így ez a körömlakk nem igazán nekem való.
2017. július 15. 22:29
Szerintem ez összességében, ha azt nézzük, hogy tényleg egy milliomos énekesnőről van itt szó Selena személyében, nem vészes kiadás. Személy szerint én általában nem vagyok a szájfények és körömlakkok híve, de egyszer én is szívesen kipróbálnám ezeket a termékeket.(:
2017. július 15. 22:41
|
|
CSHMRvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.19. Hozzászólás: 203 Csatolások: 0 Azonosító: 262559 offline
|
Már hánykolódtam az ágyban, hogy vajon mit is viselhet..Nem tudtam miatta aludni..
Egyébként nem mintha szinte minden márkánál megtalálhatóak lennének ezek a színek.
Egyébként nem mintha szinte minden márkánál megtalálhatóak lennének ezek a színek.
2017. július 15. 22:42
Most komolyan vannak emberek akik ezen gondolkoztak?
Ha fizetnének érte sem vennék ennyi pénzért sminket.
Ha fizetnének érte sem vennék ennyi pénzért sminket.
2017. július 16. 01:26
Nem, képtelen vagyok megérteni az embereket... Ma jelent meg egy igazi legendának, Alice Coopernek a legújabb dala, erre az a cikk nem csak a napi híreknél, hanem a zenei híreknél is le van csúszva, míg az a vezető cikk az oldalon, hogy egy Disney csatornáról szalajtott kis sztárocska mit ken a szájára! >.<
Ennyire nincs igényesség az emberekben...?
Ennyire nincs igényesség az emberekben...?
1 felhasználónak tetszik:
Average Girl
2017. július 16. 01:39
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
Gothic01: engem pl. a kozmetikai termékek jobban érdekelnek, mint Alice Cooper (nem az én világom), szóval így én is mondhatnám, hogy nincs igényesség azokban, akik AC-t hallgatnak, de nem mondom, mert ez nem igaz, hiszen ízlés dolga az egész. Valakinek ez tetszik, valakinek az, attól még nem "igénytelen" ízlés-ügyileg senki
2017. július 16. 01:50
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Gothic01 ennyi különbség van az emberek között. Habár engem is érdekel a kozmetika, egy jó zene, az jó zene. Számomra is mérföldekkel jobb Alice zenéje, de ezek mi vagyunk. A Starity többsége ilyen zenére vevő.
Amúgy tényleg egy olyan áttetsző szájfényt látok a száján, ami szinte bármilyen márkánál fellelhető lenne. Körömlakk is szép, elérhető árú. Azért picit vicces, hogy az új száma helyett a make-upjával kell foglalkozni
Amúgy tényleg egy olyan áttetsző szájfényt látok a száján, ami szinte bármilyen márkánál fellelhető lenne. Körömlakk is szép, elérhető árú. Azért picit vicces, hogy az új száma helyett a make-upjával kell foglalkozni
2017. július 16. 08:35
|
DorkaLúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.12. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 264855 offline
|
Na végre!
Napok óta nem tudok aludni, mert egyszerűen MEGŐRÜLÖK, hogy úristen, mit viselhet a száján és a körmén! Köszönöm, hogy megosztottátok velem!
Komolyan, ez a hírérték? Ez már nekem fáj.
Napok óta nem tudok aludni, mert egyszerűen MEGŐRÜLÖK, hogy úristen, mit viselhet a száján és a körmén! Köszönöm, hogy megosztottátok velem!
Komolyan, ez a hírérték? Ez már nekem fáj.
1 felhasználónak tetszik:
Elody
2017. július 16. 11:18
Idézet (katherine0813 @ 2017.07.16. 01:39)
Gothic01: engem pl. a kozmetikai termékek jobban érdekelnek, mint Alice Cooper (nem az én világom), szóval így én is mondhatnám, hogy nincs igényesség azokban, akik AC-t hallgatnak, de nem mondom, mert ez nem igaz, hiszen ízlés dolga az egész. Valakinek ez tetszik, valakinek az, attól még nem "igénytelen" ízlés-ügyileg senki
Nem magát a kozmetikát akartam leszólni, mert tényleg van benne kreativitás, azt aláírom. De ez mégis egy inkább hírességekkel, mind divattal foglalkozó oldal és az olyan emberek, akik a saját szakmájukban igazi ikonná váltak, 45 éve vannak a pályán és olyan karriert építettek ki, amiről mások csak álmodni mernek, mégis piszkosul alul vannak értékelve az agyonhypeolt Selena Gomezzel és társaival szemben. Az a része keserít el, hogy lassan ott tartunk, ha Lemmy vagy Michael Jackson feltámadna, az is rögtön lecsúszna a hírek aljára, amint Selena Gomez vagy Ariana Grande bejelentené, hogy új fogkrémet használ....
Van, akit maga a kozmetika érdekel, de a többség azért ment rá erre a cikkre, mert szerepel a címben Selena neve, ha csak szimplán szájfények és körömlakkok lennének bemutatva, rögtön csökkenne az érdeklődők száma.
Idézet (Bessie @ 2017.07.16. 01:50)
Gothic01 ennyi különbség van az emberek között. Habár engem is érdekel a kozmetika, egy jó zene, az jó zene. Számomra is mérföldekkel jobb Alice zenéje, de ezek mi vagyunk. A Starity többsége ilyen zenére vevő.
Azt észrevettem, de ez olyan, mintha egy Oscar-díjas színészt szinte semmibe vennének, miközben egy kezdőt, akinek nincsen olyan hosszú ideje neve, az egekig magasztalnának...
2017. július 16. 13:25
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
Szeretem a sminkeket, meg ilyesmikkel foglalkozni is. De emberek, ez nem divattal foglalkozó honlap, hanem Sztérokról szóló lap. Oké hogy van egy-egy ilyen cikk, de szerintem ennek a cikknek semmi jelentősége nem volt, mert tök feleslegesen írták le ezt az egészet, mert ezek a sminkcuccok nagyon drágák, és nem hiszem, hogy nagyon sok ember ilyenre költené a pénzét.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.