Négy éve vesztette életét a színész túladagolásban, hiánya pedig a mai napig érezhető. Menyasszonyát, rajongóit és családját hagyta maga mögött.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lea Michele meghatóan emlékezett meg Cory Monteith haláláról
2017. július 15. 16:42
"nem tudja elengedi egykori szerelmének képét,...." Képét elengedni?
Egyébként biztosan *elengedte* hiszen már új kapcsolatban van/volt, amihez hatalmas erő kell, *elfelejteni* pedig sosem fogja. Ezt csak az értheti aki ezen keresztülment. Amikor valakit nem tudnak elengedni az borzasztó.
Egyébként biztosan *elengedte* hiszen már új kapcsolatban van/volt, amihez hatalmas erő kell, *elfelejteni* pedig sosem fogja. Ezt csak az értheti aki ezen keresztülment. Amikor valakit nem tudnak elengedni az borzasztó.
2017. július 15. 16:51
|
|
Récike2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 802 Csatolások: 8 Azonosító: 176748 offline
|
Ez nagyon aranyos. Nagyon sajnálom szegényt, sosem fogja tudni elfelejteni...
2017. július 15. 18:56
Emlékszem, hogy mikor nyilvánosságra került a halála, alig tudtam elhinni. Hisz még olyan fiatal volt, és Lea-val is már az esküvőn/családalapításon gondolkodtak. 4 éve képtelen vagyok könnyek nélkül meghallgatni/megnézni a Don't stop believing című dal-feldolgozásukat, illetve a Finn/Corey tiszteletére készült epizódot.
Mi az, hogy nem tudja elengedni a képét??!! Talán őt magát nem tudná, ha már erről van szó. De ez amúgy se meglepő, valószínűleg Corey volt az első és igazi szerelme.
A képhez hozzátéve pedig: lehet látni, hogy Lea azt a kabátot viseli, amit Corey hordott a Glee forgatásokon, amikor a rögbis jelenetek voltak
Mi az, hogy nem tudja elengedni a képét??!! Talán őt magát nem tudná, ha már erről van szó. De ez amúgy se meglepő, valószínűleg Corey volt az első és igazi szerelme.
A képhez hozzátéve pedig: lehet látni, hogy Lea azt a kabátot viseli, amit Corey hordott a Glee forgatásokon, amikor a rögbis jelenetek voltak
2017. július 15. 22:09
|
|
TheBestKitsunevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.21. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 259123 offline
|
Jézusom. Mikor akkoriban kiderült, hogy Cory meghalt, napokig sírtam. Tényleg. Egyszerűen csak hihetetlen belegondolni, hogy az előző évadban benne volt, a következőben meg, ja. Nem tudtam elképzelni, hogy hogy folytatódhat nélküle a Glee. De megcsinálták. (+ még rá is húztak egy évadot, vagy kettőt, nem tudom.)
De az a rész iszonyatosan meghatónak sikerült. És látszott, hogy azok bizony nem Rachel könnyei voltak, hanem Leá-é. És mindenki mással ez volt. Nem csak a szereplők gyászoltak, hanem maguk a színészek és a stáb is.
De az a rész iszonyatosan meghatónak sikerült. És látszott, hogy azok bizony nem Rachel könnyei voltak, hanem Leá-é. És mindenki mással ez volt. Nem csak a szereplők gyászoltak, hanem maguk a színészek és a stáb is.
2017. július 15. 23:25
Tényég hihetetlen, hogy már 4 éve..nagyon sajnálom.
2017. július 16. 08:03
Elképesztően sajnálom, még mindig képtelen vagyok elhinni, hogy Corey elhunyt.
2021. szeptember 17. 23:26
|
|
deep dark nightúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.09.10. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 266735 offline
|
2021 van, de a mai napig hihetetlen, hogy már nincs közöttünk. Egy kincset vesztett el a világ a halálával. Örökké hiányozni fog azoknak, akik szerették és azoknak, akik munkássága révén ismerték.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: