Lejáratta a Vogue-ot Gigi Hadid és Zayn Malik címlapja
2017. július 15. 22:06
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Szerintem nem kell ezt ennyire komolyan venni.
2017. július 15. 22:35
|
|
TheBestKitsunevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.21. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 259123 offline
|
Attól, hogy támogatják a gender bendinget, meg felveszik egymás ruháit, nem tartják magukat gender fluidnak. Nem mondták, hogy azok. Nem értem miért vannak felháborodva. Meg lehet visel Gigi férfi ruhákat, csak a fotózásokon, rendezvényeken olyan ruhát aggatnak rá, amilyet akarnak.
Meg Amerikában azért jobban elfogadják ezt a dolgot, mint nálunk. Ha Magyarországon megjelenne egy ilyen cikk, vagy magazin, egyből betiltanák a lap forgalmazását.
Amúgy megnézném Zaynt Gigi ruháiban lol.
Meg Amerikában azért jobban elfogadják ezt a dolgot, mint nálunk. Ha Magyarországon megjelenne egy ilyen cikk, vagy magazin, egyből betiltanák a lap forgalmazását.
Amúgy megnézném Zaynt Gigi ruháiban lol.
2017. július 15. 23:21
A lényeget tényleg nem fogták meg megfelelően, viszont ezt az egészet egy jó és segítőkész szándékkal készítették el a Vouge-nál, így szerintem ennyire nem kéne felfújni ezt az esetet.
2017. július 16. 13:19
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
Amerikában még mindig jobb a helyzet, mint itt nálunk. Magyarországon ki is tiltanák az újságot:DD
De ez az egész jó szándékkal készült, igazából nem kéne ennyire komyolyan venni mindent.
De ez az egész jó szándékkal készült, igazából nem kéne ennyire komyolyan venni mindent.
2017. július 16. 21:05
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Szerintem ez egy kicsit túlzás. Lehet velem van a baj, de a cikk harmadik elolvasása után sem jöttem rá, hogy mégis mi az, amivel ennyire megsértették őket. Nyilvánvalóan nem sikerült a legjobban megközelíteni a témát, de ettől függetlenül nem bántani akarták őket, hanem kiállni értük. Én legalábbis így értelmeztem.
2017. július 17. 09:16
|
Lysandranevravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.24. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 261023 offline
|
Oké, nekem ez a gender bending téma tök magas (kivéve, ha cosplayről van szó), de nem értem, mi a baj ezzel a címlappal. Csak ki akartak állni ezekért az emberekért, amúgy szerintem aranyosak a képek. Ha a kutya nem foglalkozna a témával, akkor meg az lenne a bajuk.
2017. július 17. 14:40
Szerintem tök jó képek lettek, és a ruhák is nagyon jól mutatnak rajtuk, nem értem miért kell annyira felfújni ezt az egészet, ebben nincs is semmi sértő szerintem.
2017. július 17. 22:47
|
|
Enn13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.23. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 255834 offline
|
Azért én a genderek helyében örülnék. Ezzel tényleg felhívták a figyelmet, legalább magára a problémára. Lehetett volna egy sablonos Zayn+Gigi interjú az őltözködési stílusukról, de nem, inkább a mellett döntött a magazin, h kiáll egy fontos probléma mellett. És ennek nemhogy örülnének, egyenesen leszolják. Szeretném megsúgni a kedves Drag Queennek, h ezzel csak azt éri el, h több magazin már nem fog foglalkozni a témával. És h miért nem pl.egy transznemű modellt választottak? Elárulom a nagy titkot!!! MERT ZAYN ÉS GIGI minden kétséget kizárólag ISMERTEBB. Van ezeregy női magazin, én is azt veszem le, amelyik címlapsztárját ismerem...
2017. július 18. 17:03
|
|
ArianaGrandeforeverPotterhead (͡° ͜ʖ ͡°) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 987 Csatolások: 42 Azonosító: 246896 offline
|
most vagy velem van a hiba vagy nem tudom. A cikk részletes elolvasása uátn sem jöttem rá hogy mi ezen a felháborító, és hogy miért kell drámázni
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: