Megdöntötte a Despacito uralmát Selena Gomez új dala
2017. július 16. 01:49
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
Nekem Selena száma nagyon nem tetszik, számomra dögunalom. A Despacitot pedig az eredetibe nagyon nem szeretem, először azt hallottam és nem tetszett, de utána meghallgattam a Justinosat és efyszerűen IMÁDOM. Eddig Selenát szerettem nagyon, Justin pedig nem különösebben érdekelt, de manapság elegem lett Selenából, meg a dallamtalan hülyeségeiből, Justin pedig kezd igencsak feltörni a szememben. 2U meg Despacito, ahh, imádom
2017. július 16. 11:55
|
|
Viróvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.27. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 261532 offline
|
Nekem tetszik a Despacito, de számomra már elég unalmas, a csapból is ez folyik! Selena száma se rossz, de egyrészt elég unalmas 3 percig a száját nézni, másrészt pedig kicsit uncsi a szám...
2017. július 16. 15:03
|
Lysandranevravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.24. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 261023 offline
|
Nem azért, de Selena száma tök gagyi, ennél még a Despacito is jobb, pedig azt sem szeretem.
2017. július 16. 17:54
|
|
Kincsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.01.21. Hozzászólás: 339 Csatolások: 1 Azonosító: 262053 offline
|
Nem a legjobb, de azért a Despacitonál minden jobb. Faszom is tele van azzal az egy számmal, rohadtul idegesitő és nem az az egyetlen bajom, hogy a csapból is ez folyik, vagyhogy "Dzsásztin énekli és ezért utálom", hanem semmi nagy cucc nincs benne.
A Fetish meg elggé türhető...
A Fetish meg elggé türhető...
2017. július 16. 18:44
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
Kincs: eredetileg nem is Justiné, ő csak a remixben van benne, de szerintem Justinnal mérföldekkel élvezhetőbb lett a szám, Selenáét pedig altatónak sem ajánlanám.
Viró: mivel nem ez a videoklip, ez csak az audio verzió, így persze, hogy ugyan az megy folyamatosan. Ehelyett egy képet is betehettek volna az albumborítóval, szóval a megoldás szerintem tök eredeti és klassz
Viró: mivel nem ez a videoklip, ez csak az audio verzió, így persze, hogy ugyan az megy folyamatosan. Ehelyett egy képet is betehettek volna az albumborítóval, szóval a megoldás szerintem tök eredeti és klassz
2017. július 17. 17:55
Szánalmas, hogy ez a csaj 'dönti' meg. Először énekelni kéne megtanulni. Igaz, a hang egy adottság, amivel őt nem áldotta meg a Jóisten. Legalábbis nem olyannal, amivel énekelni lehetne:D. Rühellem ezt a csajt, csapnivaló ahogy """"énekel""""!!
2017. július 17. 21:31
|
|
Ankzsaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.05.23. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 264474 offline
|
Selenának volt már jobb száma is.. A Despacitoról meg csak annyit ,hogy unalom az egész, de viszont van egy megunhatatlan Despacito paródia (Szolnoki Peti,Rokker Zsolti,Kerozin Axel-Szelidi-tó)(Despacito a'la vadállatbefogó). Hallgasd meg,nem fogod megbánni!
2017. július 18. 16:38
|
|
Maja Mohácsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.02. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 250281 offline
|
ez a szar megdöntötte a despacitot?! hát én kiégek..................
2017. július 19. 17:43
|
|
Fozi DodiForthePolarbears |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 1396 Csatolások: 224 Azonosító: 133896 offline
|
Selena azért dönt rekordot egy számával, mert ő Selena Gomez, nem azért mert jó a dal!
A Despacito azért került ennyire és lett felkapott mert egy fülbemászó, nyárhoz illő sláger, amire legalább lehet táncolni...nem azért, hogy ki énekli. (nyilván nem a Justinéra gondolok, hanem az eredetire)
A Despacito azért került ennyire és lett felkapott mert egy fülbemászó, nyárhoz illő sláger, amire legalább lehet táncolni...nem azért, hogy ki énekli. (nyilván nem a Justinéra gondolok, hanem az eredetire)
2017. július 20. 22:18
|
|
Yunocchiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.07. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 258690 offline
|
Azért én sokkal jobbra számítottam..
Elég unalmas szám, de még mindig jobban tetszik, mint a Despacito, bár lehet, csak azért, mert 0/24-ben azt adják a rádióban meg mindenhol és már megutáltam.
2017. július 25. 11:36
|
|
AliciaAlicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.24. Hozzászólás: 284 Csatolások: 0 Azonosító: 232137 offline
|
Nekem a klipp nem tetszik a zene meg rosszabb mint a Despacito.
2017. július 26. 16:34
Pop-csoda? Hahaha, röhög a vakbelem...
Ez a szám egy nagy nulla, a Despacito sokkalta jobb, bár, már kicsit unalmas, hogy ha óránként háromszor nem hallom a rádióban, akkor egyszer sem, de amit ez a csaj itt lenyivákol 3 perc 4 másodperc alatt, az gáz.
És akkor ezért a csajért rajong mindenki?? Te jó szentszűzmária! Jó, tény, hogy voltak jó számai, de az akkor volt, amikor én négy-öt éves voltam, most meg tizenöt leszek. Tíz év alatt nagyon lecsúszott ez a csaj, de annyira, hogy már meglátom a nevét, és hánynom kell. Ez aztán énekesnő, mondhatom. Kornyikál három és fél percet, bezsebeli a zsét, aztán ha tetszik, az jó, ha nem, akkor szar az ízlésed. Vannak itt tényleg jó énekesek, akikre érdemes lenni felfigyelni, kicsit többre méltatni, mint ezt a huszonhonnantudjamhányéves kis csajt, aki, ha így folytatja, másfél év múlva sehol nem lesz a popszakmában...
Ez a szám egy nagy nulla, a Despacito sokkalta jobb, bár, már kicsit unalmas, hogy ha óránként háromszor nem hallom a rádióban, akkor egyszer sem, de amit ez a csaj itt lenyivákol 3 perc 4 másodperc alatt, az gáz.
És akkor ezért a csajért rajong mindenki?? Te jó szentszűzmária! Jó, tény, hogy voltak jó számai, de az akkor volt, amikor én négy-öt éves voltam, most meg tizenöt leszek. Tíz év alatt nagyon lecsúszott ez a csaj, de annyira, hogy már meglátom a nevét, és hánynom kell. Ez aztán énekesnő, mondhatom. Kornyikál három és fél percet, bezsebeli a zsét, aztán ha tetszik, az jó, ha nem, akkor szar az ízlésed. Vannak itt tényleg jó énekesek, akikre érdemes lenni felfigyelni, kicsit többre méltatni, mint ezt a huszonhonnantudjamhányéves kis csajt, aki, ha így folytatja, másfél év múlva sehol nem lesz a popszakmában...
2017. július 27. 13:45
Tény, vannak jobb számok is, de még mindig szívesebben hallgatom, mintsem a Despacitot - amivel nem lenne semmi bajom, ha nem lenne agyonjátszva. Már unalmas.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: