Miley Cyrus hallani sem akarja, hogy valakinek hiányzik a „régi Miley”
2017. július 14. 21:49
|
Lysandranevravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.24. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 261023 offline
|
kami98, én úgy tudom, nem ő akarta ezt annyira, hanem az apukája. 11 évesen meg csak sodródott az árral, ebből a szempontból sajnálom őt. Nagyon nehéz lehet megbirkózni ilyen fiatalon, hogy te vagy a sztár, mindenki téged imád, tökéletes vagy. Viszont nem volt gyerekkora gyakorlatilag, nem járt suliba, ilyenek. Aztán persze, hogy amint vége lett az egésznek, úgy érezte, le kell vetkőznie a Hannah Montana stílust. Elkezdett botrányosan viselkedni, stb. ezzel akarta megmutatni az embereknek, hogy ő már nem az a cuki kislány. Nem biztos, hogy ez jó döntés volt, viszont nekem a mostani, legújabb énje tetszik.
2017. július 14. 23:21
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
Azoknak írom most ezt, akik azt írták, hogy ő akarta ezt, megérdemli: 11 éves volt, vagy 12. Azt se tudta még olyan gyerek fejjel, mit akar. Valószínűleg meg amúgyis a szülei is erőltethették a dolgot. Miley az apja miatt amúgy is rivaldafényben volt Hannah Montana előtt is, ugyan úgy, mint az összes többi sztárgyerek, ezután meg már csak történt minden, és mire feleszmélt volna, már egy TV showban szerepelt
2017. július 15. 00:50
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Miley után is nevezhetjük normálisnak, amikor Liammel volt. Habár akkor is ment a se veled, se nélküled játék. Legalábbis a sajtóban. Nem kedvencem Miley, de azért jó a hangja. Kivárom mi lesz belőle még
(csak ne Kardashian utánzat)
2017. július 15. 00:54
A legtöbb hírességnek volt hülye időszaka, csak az a különbség, hogy van, aki összekaparja magát és méltósággal viseli utólagosan, mint Marilyn Manson vagy Nikki Sixx és van, aki inkább a szőnyeg alá akarja söpörni és elfeledtetni az emberekkel...
2017. július 15. 08:17
Mindig is kedveltem Miley-t, még a botrányos időszaka alatt is, ennek ellenére örülök, hogy talpra állt és az utóbbi időkben nem botrányos. Szerintem ő egy nagyszerű lány, tehetséges (amit a popzenei előadók többségéről nem tudok elmondani), megérdemli, hogy végre ne a hülyeségei alapján ítéljék meg és elfelejtsék Hannah Montanát is.
2017. július 15. 11:41
|
|
The_Black_Musicúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.24. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 265054 offline
|
Szerintem minden stílusában jó de szerintem ebben a legjobb
2017. július 15. 21:58
|
|
paskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.07. Hozzászólás: 346 Csatolások: 1 Azonosító: 241226 offline
|
Idézet
Az emberek megdöbbentek pár dolgon, amit műveltem, de szerintem sokkal durvább az, hogy 11-12 éves korom körül csupa frizurában, sminkben bedobtak a mélyvízbe és egy csapat idősebb férfi mondta meg, mit viseljek.
Ebben tökéletesen igaza van. Nem akarok ujjal mutogatni a szüleire, de nem tudom miféle ember engedi, hogy így kelljen élnie a kislányának. Lehet hogy a 13 éves Miley-nak akkor éppen kedvére való volt a rózsaszínű csillogás, de mégiscsak egy gyerekről beszélünk. A felnőtteknek kellett volna tudnia, hogy milyen hatással lehet ez az gyerekük lelkére a későbbiekben.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: