A minap debütált a YG Entertainment új üdvöskéje, Jung Jae Won, azaz One. A szólista debütáló kislemeze dupla főcímdalos, amikhez rövidfilmek is készültek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bemutatkozott a ONE nevű k-pop előadó
2017. július 13. 16:12
Imádom One-t, már nagyon vártam, hogy debütáljon.
A Heyahe abszolút kedvencem
2017. július 13. 18:56
|
|
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline
|
Alig vártam a debütálását.
2017. július 13. 20:33
Úristen, hihetetlenül vártam már, hogy debütáljon! Fantasztikusan megnyugtatóak a klipek és a számok is. Imádom, egyszerűen csodálatos! ❤
2017. július 13. 23:06
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Már én is vártam One debütálását, hisz még a 1Punch korszakában ismertem meg
Mikor hallottam, hogy a YG Entertainmenthez igazolt, tudtam, hogy nem is holnapután fogják debütáltani. Viszont ahhoz képest nem is kellett olyan sokat várnunk rá. Nagyszerű munkát végzett, nagyon bejön a stílusa.
2017. július 13. 23:32
|
|
Kuronekofanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.15. Hozzászólás: 208 Csatolások: 0 Azonosító: 227659 offline
|
Vártam Már, És nagyon jól sikerült nagyon bírom a stílusát meg a dalok is jók~~
2017. július 13. 23:50
|
|
graciamanapogaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.06. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 262829 offline
|
oké, de ONE nem pop, hanem hip hop
2017. július 14. 15:21
Érdekes, hogy a BTS-esek stílusa nem jellemző rá. Kifejezetten tetszenek a dalai.
2017. július 14. 17:54
Úgy megörültem mikor meghallottam, hogy debütálni fog ^^ Nem okozott csalódást, remek dalok lettek, bár a Gettin' by jobban tetszik
2017. július 14. 21:13
Meghallgattam a dalokat, mert kíváncsi voltam One-ra, és nem okozott csalódást
Mindkét szám remek lett, de legjobban a Gettin' by tetszik.
2017. július 14. 23:42
|
barbara1997új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.01. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 170390 offline
|
Nagyon jó lett az album, megérdemel egy ilyen nagy céget hiszen nagyon tehetséges. Remélem, hogy megkapja a figyelmet amit megérdemel
Nem attól lesz valaki khiphopper hogy rappel >< nem akarok megmondó ember lenni de így van xd attól lesz valaki khiphopos lényegében, hogy nem idol. Ez által énekes is lehet az. De rapper is lehet kpopos, szóval ilyen a rendszer xd (just sayin)
Nem attól lesz valaki khiphopper hogy rappel >< nem akarok megmondó ember lenni de így van xd attól lesz valaki khiphopos lényegében, hogy nem idol. Ez által énekes is lehet az. De rapper is lehet kpopos, szóval ilyen a rendszer xd (just sayin)
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: