A Supernatural/Odaát nagy népszerűségnek örvendő sorozat,és a rajongók legnagyobb örömére megkezdődött az új évad forgatása.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megkezdődött az Odaát új évadjának forgatása
2017. július 13. 13:44
|
|
orsitkcs29új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.29. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 261604 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2017. július 13. 13:47
Nagyjából 2 évaddal vagyok lemaradva, de tudván, hogy októberben jönnek az új részek nem sietem el a megnézését.
Másodszor pedig, nem kötekedésből de ez a kettő nem forgatási kép. Jensen és Jared azért osztotta meg a képeket, mert Dean és Sam szerepe miatt meg kell vállniuk szakállaiktól
Másodszor pedig, nem kötekedésből de ez a kettő nem forgatási kép. Jensen és Jared azért osztotta meg a képeket, mert Dean és Sam szerepe miatt meg kell vállniuk szakállaiktól
2017. július 13. 14:00
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
Azt akarom, hogy sose legyen vége. A legjobb sorozat. Ennyi idő alatt rengeteget változott és már nem olyan, mint régen, de kb az egyetlen sorozat aminek nem várom a végét.
2017. július 13. 15:14
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Hihetetlen, hogy hamarosan belépünk a 13-ik évadba. Még ma is emlékszem, hogy kezdődött meg a szerelem a széria iránt. És azóta is tart. Mennyi jó embert "elvesztettünk" út közben. A legfájóbb azért még mindig Bobby és John (Winchester).
2017. július 13. 15:14
Oh my Chuck, eddig is tudtam, de annyira jó olvasni a legeslegeslegeslegkedvencebb sorozatomról❤️❤️❤️
2017. július 13. 22:26
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Nagyon varom mar
Hihetetlen jo evadnak nezunk elébe.
2017. július 13. 22:49
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
De minek? A kedvenc sorozatom volt, de a minőség rovására ment ez a sok évad. A 11-el be kellett volna fejezni, annál ütősebb finálét úgysem tudnak kitalálni. A 12. évad is baromi unalmas volt. Úgyis feltámad megint mindenki.
2017. július 13. 23:49
Idézet (Jenny Lawliet @ 2017.07.13. 22:49)
De minek? A kedvenc sorozatom volt, de a minőség rovására ment ez a sok évad. A 11-el be kellett volna fejezni, annál ütősebb finálét úgysem tudnak kitalálni. A 12. évad is baromi unalmas volt. Úgyis feltámad megint mindenki.
Az utolsó évadoknál már mind ugyanarról szólt: Sam vagy Dean meghal a másik mindent megtesz, hogy visszahozza. Aztán olyat tesznek ami miatt eljöhet a világvége, de az utolsó pillanatban minden megoldódik. Az első néhány évad volt a legjobb, akkor még minden rész újdonságot nyújtott, nem ugyanazt a sémàt, mint mostanában
2017. július 14. 17:03
|
|
Skandtielvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.19. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 263784 offline
|
Annyira várom már. Nem érdekel ki mit mond, de az Odaát a legjobb sorozat. Egyszerűen imádom, egyik évadon se unatkoztam. Castiel Forever (•ᴗ•)❤
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2017. július 14. 22:10
|
|
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline
|
Akármennyire is közel került a szívemhez ez a sorozat, el kell ismernem, hogy az utóbbi pár évadban észrevehetően lecsökkent a színvonal. Viszont továbbra is nézni fogom, főleg Castiel miatt. Kíváncsi vagyok, hogy sikerül-e a készítőknek valami ütőset alkotniuk. Talán egyszer sikerül majd elszakadnom ettől a sorozattól, mielőtt még teljesen tönkreteszik.
2017. július 14. 22:21
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Nem szeretek ilyesmit írni, de komolyan: nem kötelező nézni. Igen, mind tudjuk, hogy 12 évad azért nem kevés, elején ütősnek kellett lenni. Azért azóta belefértek "gyengébb" részek is. Ettől függetlenül szinte minden évadban vannak olyan epizódok, amiért érdemes kitartani. Egyedülálló egy sorozat. Nemcsak a maga 13 évadával, de hogy egy természetfelettiről szóló sorozat ilyen erős. Sokszor ugyan elkap a "mi a francot fognak ebből kihozni?" érzés, de aztán mindig megnyugtatnak, oka van amiért nézem. Soha meg nem fordult a fejemben, hogy nem kéne folytatni. Tudom, hülyeség, de én elnézem ahogy húzzák egymást, vadásznak, viccelődnek, haragszanak egymásra. Megunhatatlan. Kár, hogy minden évadban próbálnak egyre merészebb átívelős szálakat, durvább rossz fiúkat létrehozni.
2017. július 15. 12:00
|
|
madeleine. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 1673 Csatolások: 10489 Azonosító: 261034 offline
|
Istenem, annyira örülök ennek a hírnek. Nagyon szeretem a sorozatot, és bár igaz, néha én sem tudok hova tenni egy-két részt, de ettől függetlenül az egyik legjobb CW-sorozat, klassz karakterekkel és jó színészekkel. És október 12-ig még be is tudom pótolni a 2 évados lemaradásom, ha már egyszer szabin leszek.
2017. augusztus 23. 13:07
|
izabella93új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.23. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 266331 offline
|
jujj alig varoom mar.... lattam az osszes evadot letoltottem egyszeruen imadom ezt a soroztot.... szovaaaal jojjon a 13dik evad.....
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.