Míg a legtöbb híresség ki nem állhatja a pletykára éhes fotósokat, addig a Famous in Love sztárja lubickol figyelmükben és csodálatukban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bella Thorne szerint ezt szeretik benne a legjobban a rajongói
2017. július 13. 10:59
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. július 13. 12:49
A paparazzikról a megjegyzése az rohadt jó volt xD De nem tudom. Én valamilyen szinten hát 'rajongója vagyok', de igazából én nagyon nem bírom ezeket a feltűnősködési megmozdulásait. Én azért követem mert mindettől függetlenül szerintem tehetséges színész
Sajnálom hogy csak botrányokkal kapta meg a reflektorfényt, mert szerintem tényleg tehetséges, és megérdemelné, hogy több filmben/sorozatban is szerepeljen
Viszont a....hogyismondjam.....'nyitott' személyisége szerintem túlságosan nyitott
De ki tudja mi áll emögött(most nem védem, én sem bírom amiket csinál, de ki tudja mi zajlik a kamera mögött.)
Viszont a....hogyismondjam.....'nyitott' személyisége szerintem túlságosan nyitott
2017. július 13. 13:24
|
|
tweeetyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 404 Csatolások: 2 Azonosító: 207212 offline
|
Mindenkinek megvan a saját skálája, hogy nála mi számít soknak és mi van az elviselhető kategóriában. Az én skálámon Bella már rég túllépte az elviselhető kategóriát, de ha ez neki jó így...majd az ő feje lágya is benő egyszer.
2017. július 13. 13:25
2017. július 14. 01:53
Az elrablásos megjegyzése be kell vallanom, tényleg jópofa volt
De az utolsó nyilatkozata alapján erősen úgy néz ki, hogy hiába akar ezerrel felnőtt nőnek látszani, fejben aligha lépte túl a 10. életévét...
De az utolsó nyilatkozata alapján erősen úgy néz ki, hogy hiába akar ezerrel felnőtt nőnek látszani, fejben aligha lépte túl a 10. életévét...
2017. július 14. 18:41
|
|
Gold Wolf1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.19. Hozzászólás: 677 Csatolások: 0 Azonosító: 187919 offline
|
Mintha valaki kicsit túlzásba vitte volna a szájfeltöltést.
2017. július 15. 09:32
Bella, bolondos lány lett!
De most rendesen fürdik a médiafelhajtásban!
Ő tudja! Hosszabb távon nem biztos, hogy ez jó dolog!
2017. július 15. 23:35
Bár az elrablásos megjegyzése megmosolyogtatja az embert, nem biztos, hogy hosszútávon jó ez a nagy figyelemfelkeltés a részéről.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: