A sorozat kreátora úgy nyilatkozott nemrég, hogy nincs kizárva, hogy véget ér a 2010 óta nagy sikerrel futó bűnügyi drámasorozat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Véget ér a Sherlock?
2017. július 10. 09:21
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. július 10. 10:19
|
|
viky_is_a_penguinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.07. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 260785 offline
|
Csak azt ne!!! Nem fejezhetik be!!
2017. július 10. 10:30
Már elég régen lenyilatkozták ezt. Sőt, Benedict azt mondta, hogy nem zárkózik el egy esetleges folytatástól, de amennyiben ez nem jönne össze, az utolsó rész méltó lezárást adott a sorozatnak.
2017. július 10. 10:53
Remélem, hogy sikerül valahogyan összehozniuk a forgatásokat, mert az egyik legzseniálisabb sorozatról beszélünk. Ennek a szériának köszönhetően lett Benedict a kedvenc színészem, így emiatt még inkább szomorú és csalódott lennék, ha nem lenne folytatása a Sherlocknak.
2017. július 10. 11:26
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Remélem folytatják.
2017. július 10. 14:37
|
|
paskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.07. Hozzászólás: 346 Csatolások: 1 Azonosító: 241226 offline
|
Nekem a negyedik évad már nem tetszett annyira, mint az előzőek. Ezért lenne jó egy új évad, ami a sorozat régebbi hangulatát adja vissza. Remélem folytatják!
2017. július 10. 15:26
Én nem értem ezt a cikket
Mármint egyértelmű volt hogy az volt az utolsó évad utolsó része... Engem most ez lepett meg hogy tervben volt a folytatás, nem az hogy véget ért a sorozat.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: