Múlt hét végén került a mozikba a Tom Holland főszereplésével készülő új Pókember-franchise első installációja, a Pókember: Hazatérés.
A teljes cikkhez kattints ide!
Parádésan nyitott premierhétvégéjén az új Pókember
2017. július 10. 07:50
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. július 10. 09:10
|
|
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 600 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline
|
A gárfildosnál csak jobb lehet...
2017. július 10. 13:37
Tom hihetetlenül jó Peter Parkerként, a film nagyon jó volt. Eltért a megszokottól talán emiatt is tetszett annyira. Aki még nem látta, megéri megnézni!
2017. július 10. 19:05
Imádtam minden pillanatát és Tom tényleg nagyszerű volt.
Nekem kimondatottan tetszett ,hogy teljesen eltért az eddigi Póki filmektől és jót tett neki.
2017. július 10. 20:16
|
|
Domipetravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.15. Hozzászólás: 198 Csatolások: 0 Azonosító: 243796 offline
|
Őszintén szólva mi én és apukám nagyon nagy Marvel fanok vagyunk....mivel mi a Toibey Maguire-s filmet imádtuk. Nagyon kritikus szemmel ültünk be és vizslattuk ezt a filmet...majd kijelenthetem büszkén hogy kellemes csalódással jöttem ki a moziból. Jobb lett mint vártam.
2017. július 14. 20:04
Ma láttam a moziban végre. Nekem nagyon tetszett. ^^
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: