Starity

Christopher Nolan nem tudta, hogy ennyire híres Harry Styles

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. július 10. 18:45 #21
Hoxa18
Hoxa18
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 904
Csatolások: 0
Azonosító: 246729
LollyPoop | Ma, 12:01
Ha tudta, ha nem, mindenképp jól jártak mindketten. Nolan kapott egy marketingcsodát a stábjába, akivel még a használt rágógumit is csillagászati áron lehet eladni, Harry pedig kapott egy hatalmas kiugrási lehetőséget a filmszakmában (elég kevesen mondhatják el magukról, hogy első szerepükben Nolan rendezte őket...).
WIN-WIN.
Az meg, hogy ki és miért nézi meg a filmet a lőtéri kutyát nem érdekli, ha kiperkálja a mozijegy árát.

Köszi, hogy leírtad a gondolataimat! biggrin.gif
2017. július 12. 10:31 #22
- törölt felhasználó -    
Én ígyis-úgyis megnézném Harry-vel vagy Harry nélkül... Viszont örüljünk hogy akik alapjáraton talán sosem mentek volna el egy Chris Nolan - filmre, viszont Harry-rajongók, azok most megteszik, és ki tudja? Lehet hogy ragad rájuk valami a jóból (Harry-n kívül) biggrin.gif
2017. július 13. 10:37 #23
katherine0813
katherine0813
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 597
Csatolások: 0
Azonosító: 250792
Abszolút nem szeretem Christopher Nolan munkásságát, egyik filmje sem tetszett, valamint a világháborús témától is herótom van. Ennek ellenére meg fogom nézni a filmet moziba. Harry miatt itthon megnéztem/belenéztem volna, de egy barátnőm imádja a II Vh-s témájú filmeket, szóval el fog ráncigálni a filmre xD biggrin.gif :/
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok