Elveszítheti orrát az élő Ken baba
2017. július 07. 23:37
|
|
ArianaGrandeforeverPotterhead (͡° ͜ʖ ͡°) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 987 Csatolások: 42 Azonosító: 246896 offline
|
nagyon ronda, már ott nem érte meg. az egyetlen kérdés az: Miért játszunk az egészségünkkel?
2017. július 07. 23:44
|
|
Moonwalker4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.12. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 251568 offline
|
Nem tudom sajnálni csak magának köszönheti.
2017. július 08. 07:52
|
|
beautifunnyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.23. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 263889 offline
|
Úr isten, nem akarok bunkónak tűnni, de megérdemelte. Saját maga döntése volt, számíthatott rá hogy ennyi plasztika után nem fog minden úgy történni ahogy ő azt tervezte, de így sajnálni sem tudom... magának köszönheti...
Kiváncsi leszek mi lesz a másikkal, azzal a plasztikás Barbieval.
Kiváncsi leszek mi lesz a másikkal, azzal a plasztikás Barbieval.
2017. július 08. 09:17
|
Lysandranevravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.24. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 261023 offline
|
Alexaaa09, hát tudod, van az a pénz, amiért megcsinálják a plasztikai sebészek.
2017. július 08. 11:43
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
miert erdemelte volna meg? szerintem mindenkinek megvan a sajat joga ahhoz, hogy valtoztasson a kulsejen. bar teny, a plasztika 'csoppet' dragabb es mas tipusu valtoztatas, mint egy rahedli smink, de a ketto funkcioja ugyanaz, akkor meg? bar teny, ilyen magas szamu beavatkozas utan az lenne csoda, ha nem erte volna karosodas az arca egyik reszet sem. en nem kivanok neki semmi rosszat, nem tunik borzaszto embernek, csak maniakusnak.
2017. július 08. 12:47
|
|
GenevieveMarina's diamond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 7773 Csatolások: 6753 Azonosító: 210902 offline
|
Valahogy nem tudom sajnálni, gondolhatta volna hogy ez a rengeteg beavatkozás kockázattal jár, a legszomorúbb pedig az hogy ennyire elcsúfította magát, hátha most észbe kap és leáll a műtétekkel.
2017. július 08. 13:49
|
Lysandranevravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.24. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 261023 offline
|
Azért szerintem durva, hogy sokan azt mondjátok, nem sajnáljátok, meg hogy megérdemelte. Szerintem senki nem érdemli meg. Ennek az embernek súlyos testképzavara van, inkább segíteni kellene rajta.
2017. július 08. 18:15
|
|
CsacskaCsajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.08. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 265323 offline
|
úúú milyen csúnya már ez :DXD
2017. július 08. 18:48
Szegény,pedig a plasztikai műtétek előtt mennyivel jobban nézett ki... nagyon sajnálom,hogy ő ezt nem így látta.
2017. július 09. 12:05
|
|
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline
|
Azon az első képen iszonyat ijesztően néz ki, te jó isten. O.O
Teljes mértékben egyet értek.
Idézet (Lysandranevra @ 2017.07.08. 13:49)
Azért szerintem durva, hogy sokan azt mondjátok, nem sajnáljátok, meg hogy megérdemelte. Szerintem senki nem érdemli meg. Ennek az embernek súlyos testképzavara van, inkább segíteni kellene rajta. 
Teljes mértékben egyet értek.
2017. július 09. 15:19
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Ilyen szörnyűséget senki nem érdemel meg... Ő csak meg akart felelni magának, tökéletes akart lenni, ami a legfontosabb: boldog. :\
2017. július 11. 02:11
|
|
Toffifyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.27. Hozzászólás: 416 Csatolások: 0 Azonosító: 254314 offline
|
Jézus...
Én nem vagyok ítélkező, nagyon nem. Szóval részben sajnálom, és egyetértek én is "Lysandranevra"-val, nem érdemli meg senki sem ezt, azonban mégsem tudunk olyanon segíteni, aki nem szeretne vagy nem hagyja, hogy segítsünk rajta. Szóval, ha bunkó, ha nem, de magának köszönheti, tudhatta volna, hogy hol a határ.
Sosem értettem mi jó ebben az egész plasztikás dologban, de ezek a cikkek nem segítenek, hogy meg is értsem, sőt...
Egyébként, csak úgy merő bunkóságból (bocs, semmi bajom tényleg vele) embereket lehetne ijesztegetni, de komolyan. Nagyon durva!
Remélem, azért most már tanul ebből...
Én nem vagyok ítélkező, nagyon nem. Szóval részben sajnálom, és egyetértek én is "Lysandranevra"-val, nem érdemli meg senki sem ezt, azonban mégsem tudunk olyanon segíteni, aki nem szeretne vagy nem hagyja, hogy segítsünk rajta. Szóval, ha bunkó, ha nem, de magának köszönheti, tudhatta volna, hogy hol a határ.
Sosem értettem mi jó ebben az egész plasztikás dologban, de ezek a cikkek nem segítenek, hogy meg is értsem, sőt...
Egyébként, csak úgy merő bunkóságból (bocs, semmi bajom tényleg vele) embereket lehetne ijesztegetni, de komolyan. Nagyon durva!
2017. július 12. 13:23
Hát végűlis tudhatta,hogy ez lesz,sajnálom meg minden de mirre ennyi plasztika most őszintén? :\\\
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: