Az énekesnő a Twitteren harangozta be Sorry Not Sorry címet viselő kislemezét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jövő héten új kislemezt dob piacra Demi Lovato
2017. július 07. 07:58
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. július 07. 08:37
Úgy érzem magam, mint egy kisgyerek, aki a karácsonyi ajándékát várja.
Nagyon jól felépítették köré a hypeot ezekkel a twitteres hashtagekkel; látszik, hogy már nem a HWR, hanem az Island Recordsnál van az irányítás, szerencsére. Queen Demetria is coming.
1 felhasználónak tetszik:
MissTiniStoessel
2017. július 07. 09:54
|
|
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 600 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline
|
Idézet (Szandiii_1992 @ 2017.07.07. 08:37)
Úgy érzem magam, mint egy kisgyerek, aki a karácsonyi ajándékát várja.
Csak aztán nehogy úgy járj, hogy kisvasút helyett egy csomag kockás zoknit kapsz meg egy sálat
2017. július 07. 10:13
hát nem tudom.. mindenképp meghallgatom, de nem hiszem hogy tetszeni fog. remélem azért.
2017. július 07. 12:38
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Az egész rajongótábor erre vár már február óta, ő meg kiposztol 3 képet az instagramra, hogy hamarosan érkezik az új kislemez, elhiteti velünk, hogy milyen jó lesz és aztán majdnem 1 hétig kussba van és röhög a türelmetlen kommenteken. Szeretlek Demi.
Tudom, ez is a promóció része, és csak a hájpot akarják, de lassan kezdtem azt hinni, hogy az SNS a Sorry No Single rövidítése.
Viccet félretéve, nagyon igzatott vagyok. A borító baromi jól néz ki, a snippet alapján a zene is ütős, és ha minden igaz, a hozzá készített videó se lesz semmi.
Remélem most már végre megkapja azt a figyelmet, amit mindig is megérdemelt volna.
Viccet félretéve, nagyon igzatott vagyok. A borító baromi jól néz ki, a snippet alapján a zene is ütős, és ha minden igaz, a hozzá készített videó se lesz semmi.
2017. július 07. 12:58
Jaj ne. Megint valami egoista, önimádó borzalom lesz.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.