Egyébként szerintem az ilyen helyek undorítóak, nagyon betegek az olyan emberek, akik ruha nélkül flangálnak mások előtt... ">.<
Nudista strandon kapták lencsevégre Shay Mitchellt
2017. július 04. 23:21
Minek kell sajnálni, amiért lekapták meg szidni a lesifotósokat? Aki nudista strandra megy, az ne lepődjön meg rajta, ha meztelenül látják
Egyébként szerintem az ilyen helyek undorítóak, nagyon betegek az olyan emberek, akik ruha nélkül flangálnak mások előtt... ">.<
2017. július 04. 23:41
|
|
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline
|
:DDD Az igen
2017. július 05. 17:15
|
|
BeckyGforevör |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.25. Hozzászólás: 501 Csatolások: 0 Azonosító: 258339 offline
|
Ő dolga bár ezt nem vártam tőle
2017. július 05. 20:40
|
Flash1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.02. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 258566 offline
|
Ne értsétek fére nem vagyok vmi perverz pasi (föleg mert lány vagyok) de ha ö levette és kozszemlére tette a melleit iért takarják ki? Csak mert ezert olyan mintha valami olyan helyen mesztelenkedett volna ahol nem szabad.
2017. július 05. 21:59
Idézet (Flash1 @ 2017.07.05. 20:40)
Ne értsétek fére nem vagyok vmi perverz pasi (föleg mert lány vagyok) de ha ö levette és kozszemlére tette a melleit iért takarják ki? Csak mert ezert olyan mintha valami olyan helyen mesztelenkedett volna ahol nem szabad.
Valószínűleg azért, mert nem láthatnának az arra kíváncsiak a kitakarás alatt semmi érdemlegeset, annyira kis semmi melle van...
2017. július 06. 10:53
Idézet (Gothic01 @ 2017.07.04. 23:21)
Minek kell sajnálni, amiért lekapták meg szidni a lesifotósokat? Aki nudista strandra megy, az ne lepődjön meg rajta, ha meztelenül látják
Igazad van
2017. július 06. 16:09
|
|
AmyTurnervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 165135 offline
|
Semmi baj nincs az alakjával, a mellei miatt meg nem értem, miért kell piszkálni. Attól, hogy kis melle van, és push-up melltartót hord, még nem lesz ribanc. Ennyi erővel a nők elég jelentős hányadát leribancozhatnánk, mert a push-upot mérettől függetlenül képesek hordani, jaj de szörnyű -.-"
Ami pedig a nudizást illeti... meg tudom érteni azokat, akik nem szeretik, mert ki kíváncsi mások meztelenségére? Ugyanakkor én személy szerint azt látom, hogy a fürdőruhadivat meg úgy a divat általában sokkal jobban frusztrálja az embereket; aki nudizni megy, annak legalább amiatt nem kell aggódnia, hogy mit gondolnak az új bikinijéről XD
Ami pedig a nudizást illeti... meg tudom érteni azokat, akik nem szeretik, mert ki kíváncsi mások meztelenségére? Ugyanakkor én személy szerint azt látom, hogy a fürdőruhadivat meg úgy a divat általában sokkal jobban frusztrálja az embereket; aki nudizni megy, annak legalább amiatt nem kell aggódnia, hogy mit gondolnak az új bikinijéről XD
2017. július 08. 16:36
Jaj, hát látom, néhányotoknak annyi a legnagyobb problémája, hogy Shay-nek kisebb a melle, mint akkor, amikor melltartót hord. Azta.
Ti szoktatok melltartót vásárolni egyébként? Mert ha igen, akkor jól tudjátok, hogy manapság szinte az összesbe raknak push up-ot, és nem hiszem el, hogy egyikőtöknek sincs ehhez hasonló melltartója, ami azért szépen kiemeli a melleket. Nyilván vannak olyan lányok, akik átesnek a ló túloldalára, de Shay-t nem sorolnám ide. Hihetetlen, hogy nektek ez az egyik legnagyobb problémátok, az meg egyenesen hülyén gondolkozik (már ne is haragudjatok a kifejezésért), aki emiatt illeti Shay-t olyan jelzővel, ami rendkívül bicskanyitogató.
A másik dolog: én sem értek egyet a nudizmussal, sőt, kifejezetten zavar, de ezek direkt erre kijelölt strandok, igazán nem kéne őt elítélni csak azért, mert egy ilyen helyre látogatott el. Az sem az ő hibája, hogy a lesifotósok követték őt és lencsevégre kapták, de nekik ez a dolguk, ebből kapják a pénzt, szóval őket sem lehet hibáztatni. Természetesen Shay-nek sem az volt a célja, hogy lefotózzák, de úgy látszik, közületek ezt csak pár ember tudja megérteni.
A másik dolog: én sem értek egyet a nudizmussal, sőt, kifejezetten zavar, de ezek direkt erre kijelölt strandok, igazán nem kéne őt elítélni csak azért, mert egy ilyen helyre látogatott el. Az sem az ő hibája, hogy a lesifotósok követték őt és lencsevégre kapták, de nekik ez a dolguk, ebből kapják a pénzt, szóval őket sem lehet hibáztatni. Természetesen Shay-nek sem az volt a célja, hogy lefotózzák, de úgy látszik, közületek ezt csak pár ember tudja megérteni.
2017. július 10. 12:45
|
|
csenguka666új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.03. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 260699 offline
|
így olvasva a kommenteket, mindenkinek más a véleménye. én nekem személy szerint nincs bajom a nudista stranddal. bár, legalábbis én, lehet hogy nem nagyon meztelenkednék:D
2017. július 15. 11:57
|
|
TheBestKitsunevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.21. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 259123 offline
|
Shay gyönyörű nő, de nagyon gusztustalan ezaz egész lesifotó dolog.
Oké, hogy ez a szakmájuk, de mar túlzásba viszik. Szinte perverzió az, hogy mindenhova követik az embert és akár meztelen is képesek lefotózni. Nagyon a legalja.
Oké, hogy ez a szakmájuk, de mar túlzásba viszik. Szinte perverzió az, hogy mindenhova követik az embert és akár meztelen is képesek lefotózni. Nagyon a legalja.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: